Příspěvky uživatele - 173.17

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Nemocná rajčata?, 11.6.2016
Mohl to být také úlet postřiku, když někdo v okolí stříkal herbicidem. Já jsem jednou měl poškozenou vinou révu a ani jsem neviděl, že by někdo něco v okolí stříkal.                      ... celý příspěvek >
Spirála na rajčata a okurky, 8.6.2016 Obsahuje fotku
Jen k tomu Vašemu: "Dva páry trubek do A, nahoře spojené příčnou trubkou, z ní zavěšené tenčí spirály"  bych Vám doporučil podstatně levnější variantu spirál než jsou spirály od pana Burdy. Jsou to spirály z drátu o průměru 2 mm, zavěsí se... celý příspěvek >
A tráva roste a roste, 8.6.2016
Plně souhlasím s příspěvkem diskutujícího 84.190. Nevím jak je to s tím sekáním, jestli ten dotyčný sám trávu sbírá a hromadí na ty kopky nebo je maminka schopná ty kopky sama vytvořit.  Snažte se ji přesvědčit, že v žádném případě není nutné... celý příspěvek >
A tráva roste a roste, 8.6.2016
Opravdu 800 m2 za méně než hodinu?                            Vladimír
Cuketa - nemoc, 6.6.2016
Takhle flekaté listy má cuketa normálně. Vrcholek rostliny vypadá OK, takže bych nic neřešil.         Vladimír
Je nutné po přezimování ve sklepě kaktusy přesadit?, 26.5.2016
Potřebuji nutně přesadit co nejdříve své kaktusy do větších nádob. Vždycky jsem přidával do substrátu hrubou vodou propranou antuku, dnes již žádnou nemám. Mohu ji nahradit nějakým jiným materiálem, který by byl dostupný v nějakém supermarketu?... celý příspěvek >
Rajčata rostlinky plíseň, 23.5.2016
Dost těžko se určuje o kterou chorou vlastně jde. Pokud Vám nepomohl postřik fungicidem, tak bych usuzoval na Bakteriální tečkovitost rajčat (na stoncích, řapících a květních stopkách tmavohnědé nepravidelné skvrny). Choroba se šíří semeny, ve... celý příspěvek >
Jednoduchá pomůcka, která vám zachrání jahody, 18.5.2016 Obsahuje fotku
Leos poprvé pěstuji jahody na černé folii. Také mám strach, abych podstatnou část úrofy neztratil ať už kvůli plísni nebo i popálením od horké černé folie, tak budu testovat podložky ušité ze starých záclon naplněné hoblinami.    ... celý příspěvek >
Vesemeněná rajčata, 18.5.2016
Amatérů je tady většina, včetně mne- zahrádkáři. Profesionálové jsou zde na webu také- zahradníci, a ti k tomu mají příslušné vzdělání nebo alespoň dlouholetou praxi. Vlastně mně není nic po tom, jaká rajčata si kdo pěstuje na své zahradě, jen mně... celý příspěvek >
Vesemeněná rajčata, 17.5.2016
Já jsem sice nenapsal, že pěstování volně vysemeněných rajčat je amatérské, ale profesionální to není určitě už jen proto, že stále platí genetické zákony, které popsal již před sto padesáti lety Johan Gregor Mendel. Jen náš školský systém nás o tom... celý příspěvek >
Souhlasím s tím, že za pokus to stojí, jen nechápu, co tím chcete dokázat.                                      Vladimír
Záleží na tom, jaká rajčata jste pěstoval. Pokud jste pěstoval hybridy, tak to co Vám vyroste, budou hybridy tzv. F2, mohou být dobré ale také špatné (myslím tím úrodu). Bujný růst ještě nic neznamená. Pokud jste pěstoval nehybridní rajčata tak Vám... celý příspěvek >
Rajčata 2016, 14.5.2016 Obsahuje fotku
Jedna fotka z mých keříčkových rajčat, která byla vysazena 1. dubna do studeného pařeniště, které jsem 1. května zrušil. Dnes už některé mají nasazené plody, pochopitelně Stupické a také většina odrůd z Ruska vyšlechtěných pro růst při nízkých... celý příspěvek >
Rajčata 2016, 14.5.2016
Ta rajčata venku jsou keříčková? Jaké odrůdy?                              Vladimír
Nejchutnější rajčata, 12.5.2016 Obsahuje fotku
Pokud jde o Tokitu, tak její sortiment cherry je na obrázku. Jejich italská filiálka nabízí jen Tomatoberry a žádné Gardenberry. U PKS je Gardenberry uvedeno jako obecné jméno (jako například červený biftek, atd.) pochopitelně bez označení F1, odrůda... celý příspěvek >
Další diskuze:  6162636465>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika