Příspěvky uživatele - 173.17

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Krizitelnost cukety s jinym druhem tykve, 19.7.2016
Nejlepší by bylo poradit se s tím čmelákem (nebo včelou), jaký pyl na který pestík zanesl. A také jestli se netoulal u sousedů (i u vzdálenějších- cca do 100 m). Předpokládám, že vám nevyrostly jen samé hybridy, přece jen pravděpodobnost, že se... celý příspěvek >
Krizitelnost cukety s jinym druhem tykve, 19.7.2016
Jistě je zajéímavé dívat se na tu Vaši plantáž. Ale cuketo-hokaido ani giganto-cuketu tam jistě nemáte. Hokaido…Cucurbita maxima Giganto….Cucurbita maxima Cuketa…..Cucurbita pepo Patison…..Cucurbita pepo        ... celý příspěvek >
Krizitelnost cukety s jinym druhem tykve, 18.7.2016
Spíš to vypadá, že nemají samičí květy.                Vladimír
KBX, 7.7.2016
Semena si berete ze svých plodů?                  Vladimír
KBX, 6.7.2016 Obsahuje fotku
Jako správný Čech odkojený červenými rajčaty (Stupické, Start F1, Tornádo F1, atd.) jsem si nikdy nedovedl představit, že bych někdy pěstoval žlutá nebo oranžová rajčata.  To co mně občas někdo nabídl například Perun mne nijak neoslovilo, chuť... celý příspěvek >
Cherokeee Purple, 6.7.2016 Obsahuje fotku
Já pěstuji tato bifteková rajčata venku, většinou mně nedosáhnou výšky 1,5 m. Ani nemám potřebu aby mně rostly do výšky, moc dusíkem nehnojím, protože nadbytek dusíku způsobuje bujný růst a má také negativní vliv na chuť rajčat). Tato rajčata pěstuji... celý příspěvek >
Rajčata 2016, 3.7.2016
Ve středu dávali na STV 2 krásný dokumentární film o rajčatech- „Triumf rajčete“. Hlavní protagonisté Erich Stekovics, Irina Zacharias, Jope Cocker, atd. Opravdu to stálo za podívání. Celý asi padesátiminutový film lze stáhnout na této... celý příspěvek >
Plísen bramborová na rajčatech 2016, 2.7.2016
Tomu rozumím. Ale nerozumím tomu, proč na tom webu již neexistuje signaliace také o plísni bramborové na rajčatech. Asi proto, že před několika lety byla SRS zařazena pod ÚKZÚZ a plno informací, které dříve byly už nejsou. Nebo tyto informace ještě... celý příspěvek >
Plísen bramborová na rajčatech 2016, 1.7.2016
Možná tomu špatně rozumím, ale to všechno se týká plísně bramborové ale na bramborách.                     Vladimír
Krizitelnost cukety s jinym druhem tykve, 30.6.2016
A co zkusit opylovat ručně. Pokud bych to měl u domu, tak bych to zkusil. Přesný návod mám, ale chce to sledovat květy odpoledne a pokud se ukazuje, že se ráno otevřou, tak jít brzy ráno opylovat..              ... celý příspěvek >
Krizitelnost cukety s jinym druhem tykve, 30.6.2016
Jedno semeno znamená jedno vajíčko a jedno zrnko pylu. Takže část semen, ktewrá vznikla opylením zrnkem pylu z jiného druhu opravdu vytvoří rostlinu bez plodů. Pochopitelně mohlo dojít k částečnému opylení stekjným druhem a ty rostliny budou v... celý příspěvek >
Krizitelnost cukety s jinym druhem tykve, 29.6.2016
Musí se odlišovat vzájemné opylení od vzájemného křížení. Četl jsem v jednom odborném článku, že se vzájemně mohou opylit.. Ale kříženec z nich nevznikne, protože ze semen pak vznikne, rostlina, která nemá plody. tykve.       ... celý příspěvek >
Plísen bramborová na rajčatech 2016, 29.6.2016
Kde berete tu jistotu, že je to plíseň bramborová? A vůbec, je opravdu Acrobat zastavit plíse´ˇn bramborovou, když už je rostlina zasažena?                              ... celý příspěvek >
Plody cukiny, 25.6.2016
Pokud to bude ten vápník, tak asi nějaké přihnojení už teď nepomůže. Můřžete zkusit postřik na list Wuxalem Ca a pokud ho nemáte, tak by asi stačil ledek vápenatý v koncentraci 0,5 %.               Vladimír
Plody cukiny, 25.6.2016
Ale reagoval jste na můj příspěvek. Klikněte si na "Předchozí příspěvek". Vladimír
Další diskuze:  6162636465>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika