Příspěvky uživatele - 173.17

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rajčata 2017, 9.3.2017
Rajče potřebuje hodně vody ať už k růstu tak i na plody, které více než 90 % tvoří voda. A voda s rozpuštěnými minerálními by měla přicházet hlavně z kořenů. Bez živin rozpuštěných ve vodě se žádná rajčata... celý příspěvek >
Rajčata 2017, 9.3.2017
Existují odrůdy rajčat pro extremní podmínky- vysoké teploty a sucho. Pochopitelně v českém sortimentu taková rajčata neexistují, já jsem jednou pěstoval rajče, které v těchto podmínkách dokáže přežít a dávat chutná rajčata. Byla to odrůda Super... celý příspěvek >
Jak zasadit jahody?, 5.3.2017
Já používám pro jahody tkanou černou textilii. Je sice trochu dražší než netkaná, ale její trvanlivost je daleko vyšší a lze ji opakovaně použít.            Vladimír
Rajčata 2017, 5.3.2017
Já bych jen doplnil k tomu co napsal pan Walter: Podle legislativy EU se mohou prodávat semena jen těch odrůd, které jsou schváleny a zařazeny do katalogu (schvalování trvá několik let a stojí hodně peněz). Semena ostatních odrůd se nesmí prodávat... celý příspěvek >
Odrudy rajcete - ne F1, 4.3.2017
Na světě existují tisíce odrůd rajčat. Některá jsou mrňavá (třeba jen 4 g), některá jsou středně veliká (okolo 100 g) a některá jsou velmi velká (tzv. bifteky), jejichž hmotnost je často větší než půl kila. A k tomu mohou být rajčata nejen červená,... celý příspěvek >
Rajčata 2017, 4.3.2017
Předpokládám, že ten dotaz od Lenči byl směrován také na mne. Každý jsme začínali stejně, někdo před deseti lety, někdo před dvaceti pěti a někdo před padesáti lety. Logicky jsme začínali a většinou doteď pěstujeme české odrůdy, které jsou... celý příspěvek >
Kadeřavost - jaký postřik je nejúčinější?, 3.3.2017
Tak to jsem si nevšiml, že by příspěvek 37.172 byl nějaký humorný. Smysl pro takový humor jaký jste předvedl ve svém příspěvku Vy, opravdu nemám.                 Vladimír
Kadeřavost - jaký postřik je nejúčinější?, 2.3.2017
Díky! Uvidím jak v neděli ráno bude. Je fakt, že na mé zahradě fouká od západu celý rok.            Vladimr
Rajčata 2017, 2.3.2017
Vždycky se divím, proč někdo kupuje takové jify nebo jak se to jmenuje. Semena rajčat a paprika vyklíčí a budou růst ve všem, čemu se obecně říká hlína. Pokud jim chcete dopřát něco lepšího, tak přidat trochu kompostu nebo kupovaného substrátu. K... celý příspěvek >
Rajčata 2017, 2.3.2017
Jako nepřihlášená můžete v jednom diskuzním příspěvku přidat jen jednu fotku.            Vladimír
Rajčata 2017, 2.3.2017
Zajímalo by mne jestli někdo pěstujete rajčata v teplém případně studeném pařeništi. Měl bych zájem o výměnu zkušeností.            Vladimír
Myslíte si, že když o víkendu zaběhnu na zahradu a střiknu to Kuprikolem tak ro bude co vert? Sylit asi ještě někde v boudě taky najdu, ale ten bych si nechal na potom.            Vladimír
Zajímá mne také jaké postřiky na kadeřavost, kdy je lze použít a které se komu osvědčily. Ale jestli toto vlákno bude pokračovat takovými odpovědmi, tak je asi už otvírat nebudu.           ... celý příspěvek >
Rajčata ve stavebních vědrech, 1.3.2017
K té plísni bramborové bych jen dodal, že v posledních letech nebyla u nás celoplošná infekce touto chorobou. To neznamená, že se nemůže kdykoliv (kterýkoliv rok) objevit a zasáhnout i nestříkané porosty ve sklenících. Nikomu to ale nepřeji. Jinak v... celý příspěvek >
Rajčata ve stavebních vědrech, 1.3.2017
Opravdu se mně líbí tato diskuse a dokonce jsem se i poučil. Zaujala mne věta: „Zjednodušeně tam přichází v úvahu přítomnost Nonyphenolu, který umí migrovat do potravin“. Pravdpodobně se tam dostává ze zpracování plastů z tříděného odpadu (asi z... celý příspěvek >
Další diskuze:  5152535455>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika