Příspěvky uživatele - 173.17

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
SEMO - cenzura, 19.3.2017
Dvakrát se mně to také stalo a tak se už u nich na nic neptám.            Vladimír
Semenaření, 19.3.2017
Stačí dát sáček na květenství než se rozvije první květ. Zkoušel jsem sáčky z netkané textilie, ale květy se v nich při slunečném počasí uvařily (vysoká teplota včetně vlhkost). Teď používám sáčky ušité ze staré záclony.  Používám také velké... celý příspěvek >
Jaká semena vybrat? Semo, NohelGarden, MoravoSeed, Nostalie či jiná?, 19.3.2017
Pokud jde o česká semena, tak se snažím je nakupovat od firem, které tato semena vyšlechtily. Šlechtěním se zabývají hlavně SEMO a Moravoseed. Produkce semen Moravoseed se zabezpečuje v Číně, slyšel jsem také, že SEMO totéž realizuje někde v Jižní... celý příspěvek >
Použití netkané textílie, 18.3.2017
Já používám ocelové trubky položené na okraje textilie nebo kulatinu o průměru 8-10 mm. Funguje to skvěle, ještě tu trubku přišlápnu. Ocel sice rezaví, ale jistě mne přežije. Také netkaná textilie se nijak nepoškodí a není ušpiněná od zeminy, kterou... celý příspěvek >
Jak vypěstovat krásné sazenice rajčat, 17.3.2017
Není nad dobrou radu.                          Vladimír
Jak vypěstovat krásné sazenice rajčat, 17.3.2017
Váš problém je, že na Vaše podmínky například rajčata a papriky vyséváte zbytečně příliš brzy. Když zasvítí na tom Vašem jižním okně, tak rajčata začnou bujně růst (hodně světla a také vysoká teplota. Nadzemn část roste, ale kořeny jsou stále... celý příspěvek >
Výsadba do skleníku, 16.3.2017
Nevím co a jak měříte, ale aby dva dny po sobě byly teploty jak ve skleníku tak i venku totožné (viz. Váš graf pro období 48 hodin), tak to musí být někde chyba. U nás nikdy není teplota ve dvou po sobě jdoucích dnech totožná. Jinak skleník nemám a... celý příspěvek >
Rajče keříčkové - pěstování jako tyčkové - nehoda, 15.3.2017
Jen pro upřesnění: Tyčková rajčata jsou indeterminantní, což znamená, že jejich růst není nijak omezený a pokud by je nezastavily podmínky (teplota, stárnutí pletiv, výživa apod.) tak se budou stále rozrůstat. Jak už jsem uvedl, tak první květenství... celý příspěvek >
Stando, vaše rada se mně zdá trochu nepraktická. Předpokládám, že Lukáš bude tyčková rajčata pěstovat na jeden výhon a proto bude co nejdříve vyštipovat každý zálistek. Hlavní výhon keříčkových rajčat je opravdu ukončen květenstvím, ale to nemusí být... celý příspěvek >
Nevím přesně jak Šejk roste, různá keříčková rostou různě. Obvykle tyčková (indeterminantní) rajčata vytvoří první květ až někde za jedenáctým listem. Keříčková podstatně dříve, většinou za osmým nebo devátáým listem. Takže počítejte listy, možná si... celý příspěvek >
Pařeniště bez hnoje, 14.3.2017
Vaše sazenice vypadají opravdu exkluzivně. Mám nějaké technické dotazy. To pařeniště jste nechal po celou dobu zakryté jen tím sklem (žádné přikrývání na noc, žádné větrání?). Taky bych to zkusil, jen mám problém v zimě, když napadne sníh dostat se... celý příspěvek >
Jak vypěstovat krásné sazenice rajčat, 14.3.2017
Když se dívám na tu fotku, tak se mně zdá, že tu hlínu máte přemokřenou. Bylo by dobré podívat se na kořínek. Podle mne kořen uhnil a teprve následkem toho uschly i lístky. Opravdu by to chtělo namíchat si trochu něco lehčího,  aby to rychleji... celý příspěvek >
Pařeniště bez hnoje, 14.3.2017 Obsahuje fotku
Včera jsem zprovoznil teplé (to zapuštěné do země) a studené pařeniště. Do teplého jsem už vysel semena salátů a kedluben- na přísadbu. Topení v teplém pařeniští obstará sešlápnutá vrstva listí + kobylince, vše prolité horkou vodu s přídavkem... celý příspěvek >
Rajče Purple Calabash, 11.3.2017
Také nemám rád taková kabatá (plisovaní) rajčata. Je to plno slupek. Jinak chuť si budete muset odzkoušet sama (jako u všech rajčat), každý preferujeme tu svoji chuť.            Vladimír
Rajčata 2017, 10.3.2017
Nesmysl je že kořeny si vodu vždycky najdou. Jinak nemá smysl, abych se k tomuto přípěvku dál vyjadřoval.            Vladimír
Další diskuze:  4647484950>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika