Příspěvky uživatele - 173.17

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Mráz, 17.4.2017
Tak dnes si asi ty kraťasy neobléknu. Podle poslední předpovědi měla být dnes v noci teplota +4 °C, ale už teď je u mne 0°C. Nějak se jim ty modely nepovedly (všem bez rozdílu).           ... celý příspěvek >
Zasychani sazenic rajcat, 17.4.2017
Asi choroba nazývaná padání klíčních rostlinek (nepropařený substrát spolu s nadměrnou vlhkostí). Mně se to občas také u nějaké jednotlivé sazenice stane, nepátrám po příčinách, uříznu vrcholek, omezím počet listů a strčím do země. Hodně zaliji,... celý příspěvek >
Mráz, 15.4.2017
Tak ty kraťasy asi v pondělí nevytáhnu, ale podle dnešní odpolední předpovědi na stejném webu bude u mne v pondělí ve dne 10 °C a ráno 4 °C. Za celý příští týden nklesne teplota pod 1 °C. Kdybych těm jejich předpovědím věřil, tak bych teď vytáhl... celý příspěvek >
Zasychani sazenic rajcat, 15.4.2017
Doporučuji Vám dát si do vyhledávání Řízkování rajčat 2014. Vyhledá Vám to vlákno (s podobným názvem)  ve kterém paní Jiřina popisuje jak každý rok úspěšně řízkuje rajčata (včetně fotografií). Neznám nikoho, kdo by se tak soustavně a dlouhdobě... celý příspěvek >
Zasychani sazenic rajcat, 14.4.2017
Kupovaný substrá začíná být čím dál víc problematický. Bude dobré, když napíšete jeho značku. Já jsem na sazenice použil loni Agro a měl jsem zkaženou celou sezónu. Já bych zatím nic nezalamoval. Co je špatné, můžete potom kdykoliv uříznout nebo... celý příspěvek >
Mráz, 14.4.2017
Tak ten Čeněk co to napsal to asi trochu přepískl. Pro mou zahradu byla předpověď ještě dnes ráno na pondělí -2 °C, odpoledne už jen -1 °C. když to tak půjde dál, tak v pondělí asi vytáhnem... celý příspěvek >
Zasychani sazenic rajcat, 14.4.2017
Vypadá to na poškození herbicidem. Do čeho jste přesazovala? Nejlépe by bylo znovu co nejdříve přesadit do nějakého jiného substrátu. Kořeny zbavit toho stávajícího, nejlépe asi omýt.           ... celý příspěvek >
Jak vypěstovat krásné sazenice rajčat, 12.4.2017
Sazenice máte pěkné. Co jsou to zač?            Vladimír
Rajčata 2017, 8.4.2017 Obsahuje fotku
Tak takhle vypadal týden v mém studeném pařeništi (rám ze stavební překližky, jednoduchá okna z paneláku). V teplém pařeništi jsem tentokrát neměřil, mám jen jedno měřidlo.            Vladimír
Paprika, Česká raná - znáte?, 7.4.2017 Obsahuje fotku
Pokud si dobře pamatuji, tak PCR je žlutozelená, kdežto Česká raná je červená. Alespoň tak vypadá ta co jsem loni pěstoval (po popisu jsem v databázi Genové banky nepátral). Nějaká semena mohu dát.... celý příspěvek >
Výsadba do skleníku, 6.4.2017 Obsahuje fotku
Sarayev Shtambovyi.
Výsadba do skleníku, 6.4.2017 Obsahuje fotku
Já také skleník nemám, ale mám dvě pařeniště s dvaceti rostlinami rajčat. Některá už mají rozvité květy.            Vladimír
Jak vypěstovat krásné sazenice rajčat, 6.4.2017 Obsahuje fotku
Tady je obrázek.            Vladimír
Postřik na pilatku, 6.4.2017
Na zahradě jsem našel starý Zolone. Tak to s ním střiknu.            Vladimír
Co přivézt z Itálie?, 6.4.2017
Semena bych nevozil. Přece jsou to odrůdy zvyklé na jiné podnebí. Například rajčata u nás zrají o 10 dnů později (počítáno dle DTM- od opylení květu do zralého ovoce). Polorané odrůdy se tak stávají u nás... celý příspěvek >
Další diskuze:  4647484950>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika