Příspěvky uživatele - 173.17

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rajčata uvadla, 18.6.2017
Tak to asi Rubínek nebude. Mělo by to být cherry rajče keříčkové, plody vypadají velké a dokonce na obrázku vidím bramborové listy. Je to asi něco jiného, možná kříženec s nějakým... celý příspěvek >
Rajčata uvadla, 18.6.2017
Jak tyčková rajčata pěstovat není nikde psáno. Mohou se pěstovat na jeden (ČR), dva nebo tři výhony, dokonce i bez vyštipování zálistků (USA). U nás je zvykem pěstovat na jeden výhon mimo jiné z důvodu jednoduššího vyvazování havního stonku. Jak... celý příspěvek >
Plody cukiny, 17.6.2017
Když   už tady máme někoho, kdo se běžně pohybuje po Bulharsku, tak by mě zajímalo, jaké odrůdy rajčat tam místní pěstují. Myslím tím komerční odrůdy jejichž semena lze koupit v obchodech a také nějaké místní zajímavé odrůdy odlišné od toho... celý příspěvek >
Rajčata uvadla, 17.6.2017
Asi chcete pěstovat na jeden výhon? Pokud je tomu tak, tak ten zálistek vlevo celý vyštípněte.  Vpravo se mně to zdá nepřehledné. Vrchol hlavního výhonu asi máte vpořádku a u zálistku jste uštípla... celý příspěvek >
Kadeřavost výhonů rajčat, nikdo si neví rady, 13.6.2017
Bez fotografií je tato diskuze zbytečná. Pod kroucením si každý představuje něco jiného, poškození se špatně popisuje, možná ani se jednoznačně popsat nedá. Přitom možností proč se listy různě kroutí je plno a každý můžeme mít jinak vypadající... celý příspěvek >
Kadeřavost výhonů rajčat, nikdo si neví rady, 13.6.2017
Taky jsem něco našel: Klopuška dvoutečná patří mezi naše menší ploštice, dosahuje délky 6-8 mm. Žije v bylinném patru různých rostlin, přezimuje ve stádiu vajíčka, dospělci se vyskytují od června do října. Patří mezi nespecifické škůdce, tedy... celý příspěvek >
Kadeřavost výhonů rajčat, nikdo si neví rady, 13.6.2017 Obsahuje fotku
Tak jsem se dnes podíval na moje Bejbino, které má také takové zkroucené listy (ne od herbicidu, ani od horka ani od vyštipování zálitků). Listy jsou takové tuhé, zvláštní, kroutí se od špičky. Tak jem si k tomu rajčeti sedl, ale žádné červíky jsem... celý příspěvek >
Kroucení listů u rajčat - proč?, 13.6.2017
Substráty se asi netestují rajčaty, ale spíše fazolí. Já jsem loni na podzim pro testování koňského hnoje použil řeřichu dánskou.            Vladimír
Kadeřavost výhonů rajčat, nikdo si neví rady, 12.6.2017
To je opravdu zajímavé. Fotka by nebyla?            V ladimír
A zase ty fleky na listech rajcat, 8.6.2017
Děkuji Petrovi z H. a Honzovi z P. že potvrdili moji věštbu.            Vladimír
A zase ty fleky na listech rajcat, 8.6.2017
Chcete poradit, ale moc jste toho o svém problému nenapsal (a). Píšete o nějakých černých tečkách, ale já na těch fotkách vidím plošky zbarvené do fialova. Septoriová skvrnitost to jistě není, vypadá jinak a kde by se tam teď vzala. Já si teď... celý příspěvek >
Rajčata 2017, 6.6.2017
Skleník nemám a tak Vám asi těžko poradím odrůdu, která by byla pro skleník nejvhodnější. Do skleníku můžete zasadit rajčata dříve než na pole, ale stejně do 15. května musíte být připravený, nějak v případě venkovního mrazu tato rajčata ochránit... celý příspěvek >
Rajčata 2017, 5.6.2017
Tomu rozumím. Ale kadý dává přednost něčemu jinému. Paní Eva tam jistě nepěstuje jen ta rajčata. Ale možná ani tu přísadu na pole. Jistě teď ještě rajčata nesklizíte, co říkáte, nebylo by to fajn zakousnout se teď do doma vypěstovaného rajčete? Já si... celý příspěvek >
Rajčata 2017, 5.6.2017
Já kdybych měl za barákem zahradu a v ní skleník, tak bych jistě zajel za paní Evou na Slovensko a podíval se jak ty rajčata pěstuje.  Vždycky jsem si myslel, že vy všichni co máte skleník, tak jste si ho pořídili, abyste měli dříve kvalitní... celý příspěvek >
Rajčata 2017, 3.6.2017
Někde jsem četl, že pro růst a zrání plodů jsou důležité hlavně listy pod květenstvím. Někdy se snažím posílit listovou plochu pod květenstvím tak, že nejvýše položený zálistek pod květenstvím nevyštípu celý, ale zaštípnu ho za druhým listem... celý příspěvek >
Další diskuze:  4142434445>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika