Příspěvky uživatele - 173.17

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rajčata 2018, 30.12.2017
16 °C není teplota pro rajčata kritická. Jen ten růst je minimální. Vždyť rajčata po výsadbě jsou na zahradě často dlouhodobě celodenně v teplotách pod 16 °C. Pokud jde o kritickou teplotu tak ta je někde pod 12 °C, kdy při této teplotě za tři dny... celý příspěvek >
Rajčata 2018, 30.12.2017
V roce 2015 jsem pěstoval Moravský Div spolu se Stupickým polním raným a také americkým Stupice a žádné rozdíly jsem nezjistil. Něco k jeho historii“ Moravský div je rajče, které poslal do USA Andrej z Běloruska a odtud se rozšířilo i zpět do... celý příspěvek >
Rajčata 2018, 30.12.2017
Rychlost růstu rajčat je přímo úměrná teplotě. Čím vyšší teplota tím rychlejší růst. Dokonce existuje i vzoreček na výpočet, který vychází z toho, že někde okolo 16 °C se růst blíží nule. Protože k růstu je potřeba také světlo, tak je v tom vzorečku... celý příspěvek >
Rajčata 2018, 30.12.2017
Jen bych chtěl upřesnit. Všechny nehybridní rajčata se označují OP (open polinated). Heirloom jsou odrůdy tzv. dědictví, není stanoveno přesně, které by to měly být, ale píše se, že by to měly být odrůdy starší cca 50 let. Z našich je považováno za... celý příspěvek >
Nedohořelý popel se nerozlozi?, 28.12.2017
Dřevěné uhlí se vyrábí karbonizací dřeva. To že nedohořelé uhlíky jsou stejné jako dřevěné uhlí je jen vaše doměnka asi stejná jako kdybych napsal, že koks je prakticky stejný, jako zbytky z topeniště po spalování černého uhlí. Nazývejme věci... celý příspěvek >
Nedohořelý popel se nerozlozi?, 28.12.2017
Dávat rovnítko mezi dřevěné uhlí a nedohořelý popel je nesmysl.            Vladimír
Nedohořelý popel se nerozlozi?, 27.12.2017
Prosím vás nepište tady pořád něco o dřevěném uhlí. Zkuste si něco o dřevěném uhlí přečíst. Kdy a za jakých podmínek vzniká. Jinak je to trapas.            Vladimír
Nedohořelý popel se nerozlozi?, 27.12.2017
Nevím jak to dřevo pálíte, ale mně když spálím hromadu dřeva zbydou jen kousky ohořelého dřeva, ale žádné dřevěné uhlí. A to rozhodím po zahradě, někdy to dám do kompostu a nedělám z toho žádnou... celý příspěvek >
Rajčatový hokus pokus - průběh, 26.12.2017
Tak s tím klíčením Dwarf Blazing Beauty se to nijak nepohlo. Přidal jsem 19.12. ještě 8 semen a nic. Díval jjsem se na ta nabobtnalá semena a zdá se mně, že mají stále tvrdé osemení, které zabraňuje tomu aby klíček vylezl. Tak jsem se rozhodl, že... celý příspěvek >
Rajčata 2018, 25.12.2017
Pochopitelně máte pravdu. Ale nedalo mně to, avyhledal jsem si výstřižek z jednoho ročního kalendáře, který jsem dostával jako předplatitel Zahrádkáře. A tam je napsáno: "Plody těchto odrůd (ozačovaných LSL- Long Self Life) jsou mdlé chuti, bez... celý příspěvek >
Rajčatový hokus pokus - průběh, 24.12.2017
Nejsem žádný profesionál a do odborníka mám také dost daleko. Píši a rád o tom co jsem někde četl a o svých zkušenostech z pěstování rajčat. Jinak jsem na tom stejně jako vy všichni zde. Když vyjde počasí a neudělám nějaké hloupé chyby tak mám také... celý příspěvek >
Rajčatový hokus pokus - průběh, 23.12.2017
Asi jste to co jsem napsal špatně pochopil. Ty všechny sazenice (mimo tu Sleeping Lady) jsou z výsevu 24.11.2017. Rostou pomalu. Já nepotřebuji aby rostly rychle, do 31.3. 2018 je času dost. Hlavně potřebuji aby k tomuto datu měly už nasazené plody.... celý příspěvek >
Rajčatový hokus pokus - průběh, 23.12.2017 Obsahuje fotku
U mne zatím dobré. Vypadá to tak, že koncem března budu mít opravdu sazenice s nasazenými plody, což byl záměr tohoto brzkého výsevu. Vpravo dole Sleeping Lady z výsevu 14.12.            Vladimír
Milane, myslím si, že toto vlákno je pro mnohé čtenáře zajímavé. Vždyť od 4.12. kdy jste je založil, už je na tomto vlákně víc jak 11.000 návštěv. Je obdivuhodné, že si je čtou a diskutují i ti, které to vlastně ani nezajímá. Doufám, že... celý příspěvek >
Klidně celé dejte na ten parapet, kde je těch 17 °C. S největší pravdpodobností jsou i ostatní semínka vyklíčená, jen rostlinky nevystrčily hlavu. Při teplotě 17 °C normálně rajčata klíčí a rostou. Škoda, že jste ty kelímky nedal do té chladnější... celý příspěvek >
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika