|
Příspěvky uživatele - 187.10
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Hnědé fleky na listech rajčat, 21.5.2008 Petro, jestli máte to samé, co já, tak Vás nepotěším. Už mi to " cosi" napadlo i stonky!! Zesvětlaly a jsou měkké. Ze zoufalství jsem je vyvázala, ale vypadají děsně. Pak mi napište, co je s Vašemi rajčaty nového... celý příspěvek > |  | Hnědé fleky na listech rajčat, 20.5.2008 Vážení zkušení zahrádkáři. Moc prosím o radu. Mám na zahrádce rajčata a objevily se mi na listech hnědé fleky, listy vadnou a vypadají jako usušené?? Jsem naprostý laik, poraďte, děkuji. Julka. |  |
|  | špenát, 17.5.2008 Zdravím.
Chtěl bych přidat názor na úpravu listového špenátu.
Listy i se stonky omýt a povařit ve slané vodě do měkka (i stonků). Tím je de facto veškerá úprava hotova. Je možno ještě do okapaných uvařených listů přidat například kysanou... celý příspěvek > |  | Kde začít?, 12.4.2008 Ráda bych se zeptala Jany, jak dopadla se svou skalkou? Taky letos začínám, tak bych ráda, kdyby se podělila o úspěchy a zážitky i kdykoliv později. Moc dík. Julie. |  | pivoňka, 12.4.2008 Děkuji moc. Přestěhovali jsme se loni na podzim do domku se zahradou a nemám vůbec žádné zkušenosti s ničím, tak jsem ráda za každou rada. Ještě jednou díky. |  | pivoňka, 11.4.2008 Mám prosbu, mohu teď přesadit pivoňku? Už začíná rašit. Děkuji mnohokrát za radu, jsem naprostý začátečník. Klempířová |  |
 |
|
|
|