Příspěvky uživatele - 6.138

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rajčata 2021, 3.12.2020
Právě. Jak to jednou člověk zkusí, už ho to nejspíš nepustí. Milan HP
Rajčata 2021, 3.12.2020
Tentokrát nepřispívám za sebe, ale za Evu T. Určitě jste si všimli, že z fóra zmizela. Omlouvá se, je to kvůli technickým problémům s internetem. Takže jsem jí požádal o plány na příští rok. A zároveň požádal o svolení její plán tady uveřejnit.... celý příspěvek >
Odolné odrůdy rajčat, 3.12.2020
Perfektní zpráva. Myslel jsem si to, tedy že je potřeba mít někoho, kdo se bude starat a monitorovat. Ale už máš tady nabídek dost, takže pokud to svěříš i mně, nebudu do toho nikoho dalšího zatahovat. Stejně bych jim musel ty sazenice vypěstovat... celý příspěvek >
Odolné odrůdy rajčat, 1.12.2020
Miku, MM opravdu nejsou nijak odolnější proti septorii než jiné odrůdy. Mám stejnou zkušenost z loňska. A měl jsem F1 generaci. Milan HP
Odolné odrůdy rajčat, 1.12.2020
Vladimíre, znám. Má zahradu u řeky tady blízko Ústí v údolí. Co se nadmořské výšky týká, mých 570 mnm je myslím dost. A ještě někoho ve stinném údolí nedaleko Jetřichovic. Takže kandidátů bude dost. Milan
Rajčatový hokus pokus - nová sezóna II, 30.11.2020
Je to na dobré cestě. Můj nejlepší kámoš má kámoše na Floridě. Dneska jsme to domluvili. Takže když to vyjde, můžeme objednávat kdekoliv v USA. A protože jsem učil na Celním ředitelství, zjistím, jak je to s těmi předpisy přesně prakticky, abychom... celý příspěvek >
Rajčata 2021, 30.11.2020
Po 14 dnech nelze touhle dobou očekávat nic víc. Fotku nemáš? Jen tak pro info, Jagodka a Jahodo mají něco společného? Milan
Rajčata 2021, 30.11.2020
Vladimíre, jak si vedou Tvoje rajčátka po 2 týdnech? Milan
Rajčata 2021, 30.11.2020
No, když vydržely až do října, tak to není vůbec špatný výsledek. Já je postupně likvidoval už v prvních dvou týdnech v září. Všiml jsem si jedné zajímavé věci: kdykoliv moje rajčata zrála špatně, ten rok vždy přišla plíseň. A letos jsem našel... celý příspěvek >
Rajčatový hokus pokus - nová sezóna II, 29.11.2020
Ano, to je pravda. Však se taky snažím rajčatům na noc vyvětrat a protože trávíme noci spolu, tak spím v 13 - 15°C. Loni jsem měl papriky přímo na topení, tedy na izolační dřevěné desce. Stejně jsem to výš nevytáhl. Možná, kdybych je dal do... celý příspěvek >
Rajčata 2021, 29.11.2020
Zdeňku, a jak jste dopadl letos s plísní? Podle toho, že zařazujete odolné, asi nijak slavně, anebo jste měl štěstí? Milan HP
Rajčatový hokus pokus - nová sezóna II, 29.11.2020
Vladimíre, 30 - 40 cm od vrcholků rostlin, pokud se jedná o denní bílé světlo. U modročervených LED růstovek zachovávám víc - tak 60 až 70. Důležitá věc je, že hlavní umělé světlo by na rostliny mělo dopada zezadu a seshora, úhel tak 45 - 50°. Když... celý příspěvek >
Rajčatový hokus pokus - nová sezóna II, 28.11.2020 Obsahuje fotku
28.11.20 Takhle vypadají moje sazenice dnes, tedy přesně 4 týdny po vysetí. Jsou už přesazené do směsi, dostávají světlo ze dvou 20W LED žárovek, 6500°K, 2450lm každá a jedné zářivky 18W, 6500°K, 1350lm. Osvětlení od cca 7:00 do 19:00. Rostou rovně,... celý příspěvek >
Odolné odrůdy rajčat, 28.11.2020
Vzorkováním každé dodávky, tedy i pro amatérské zahrádkáře? Našimi odborníky tady? Pokud je to takhle důsledné, myslím, že dokážu přes známé zařídit, aby to proběhlo podle předpisů a nám ještě něco zbylo. Ale je to opravdu vopruz. Milan HP
Odolné odrůdy rajčat, 28.11.2020
Vladimíre, ty Chef's já rozhodně nechci, ale až budu objednávat, bude líp, když toho bude víc, takže je Mirkovi vezmu. Tobě vezmu ten spray, tedy pokud ho mají, a cokoliv dalšího, po čem Tvé srdce zatouží. Když se toho sejde ještě víc, možná... celý příspěvek >
Další diskuze:  4142434445>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika