|
Příspěvky uživatele - 6.138
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rajčata 2021, 10.12.2020 To je mi jasné. Ten manganistan je na případnou dezinfekci semínek. Má to své nevýhody: vždycky se bojím, že vyrobím moc silný roztok.
Ale to namáčení mi prokazatelně zvýšilo klíčivost. Jasně, voda by taky stačila.
Milan |  | Výroba substrátu ze smrkových hoblin a slepičinců, 9.12.2020 No, jeden nápad bych měl, ale předem upozorňuju, že není odzkoušený, tudíž nemusí být dobrý. Třeba dostanu vynadáno od zkušenějších.
Co takhle zkusit rozklad za nepřístupu vzduchu? Pokud vím, je rychlejší. Zkusit hobliny dát do... celý příspěvek > |  |
|  | Rajčata 2021, 9.12.2020 Oops, Vladimíre. Výsev z 24.10.? To je překlep, ne?
K těm helmičkám: možná si vzpomeneš, jak jsem Tě zoufale žádal o radu v prosinci 17 či lednu 18. Od té doby jsem vyzkoušel, co se dalo, abych jim zabránil. Možná ty své chovance rozmazluju, ale... celý příspěvek > |  | Rajčata 2021, 9.12.2020 Jak přesně vysoko je ten pozemek? Ptám se proto, že jsem v podobné situaci (570 mnm) a docela rád bych se podělil o zkušenosti. Ale letos jsem po 20.5. u nás mráz nezaznamenal. Jste ještě výš?
Milan HP |  | Rajčatový hokus pokus - nová sezóna II, 8.12.2020  8.12.20 2 papriky vystrkují kořínek, jinak nic. Po 11 dnech. Ale jsem trpělivý.
Přikládám aktuální stav rajčatových batolat. Prodloužil jsem dobu přisvětlování na 14 hodin. Jinak žádné změny.
Milan HP |  | Rajčata 2021, 8.12.2020 Vladimíre, proč nás takhle trápíš? Sliny mi tečou jak Pavlovovým psům. Mám sice ještě něco ulitého v zásobě, ale tohle jsou letní kousky. Nebo ne?
Milan |  | Výroba substrátu ze smrkových hoblin a slepičinců, 7.12.2020 Na předpěstování sazenic používám už jen německý Gramoflor. Není nejlacinější, ale je docela spoleh na to, co v něm je. Vypadá vždy stejně.
Kompostoval jsem do letoška také velice nedbale, tedy plevely jsem prostě neřešil. Ale všiml jsem si, že... celý příspěvek > |  | Rajčata 2021, 5.12.2020 Mirku, jestli tu kolekci chceš, máš ji mít. Klidně vezmu semínka z Totally Tomatoes. Pro mne to není nijak dramatický rozdíl. Zatím je to všechno otevřené.
Milan HP
|  | Rajčata 2021, 5.12.2020 Mirku, mají tam i ucelenou kolekci všech Chef's po 30 semínkách v pytlíku za 24,50 USD. Ale podle toho, co jsi psal, jsem usoudil, že to je příliš.
Koukal jsem na to taky a rozhodoval se, kde koupit. Ale vyšlo mi lepší Johnny's Seeds, protože... celý příspěvek > |  | Rajčata 2021, 4.12.2020 To je vždycky smutný příběh. Upřímnou soustrast. Jestli už kvetly, kdy jste je vyséval? Nebo jste použil řízky?
Milan HP
|  |
|  | Rajčata 2021, 4.12.2020 Mirku, bude stačit Chef's Choice Orange? Tam na tom eshopu, kde chci objednávat, mají jen ten. A já nechci otravovat kámošova kámoše tím, že by musel objednat ze dvou webovek. Tedy jestli vůbec bude ochoten nám pomoct.
Milan HP |  | Rajčata 2021, 4.12.2020  A ještě jeden příspěvek za Evu.
Takhle vypadaly její rostlinky 28.11. Dvojnásobné oproti mým, stejně vysetým a ve stejný den foceným.
Milan HP |  | Rajčata 2021, 4.12.2020 Elen, je tu problém. Orange Santa je asi britská odrůda a všichni prodejci, kteří ji mají, jsou v UK. Což, při lásce Britů k Američanům a naopak, znamená, že v USA ho neseženu. Nabídnu ale Chef's Choice Orange, to budu stejně objednávat. Vyhrálo... celý příspěvek > |  | Rajčata 2021, 4.12.2020  Elen, Eva mi poslala nějaké tipy na odrůdy rajčat. Spíš zvláštnosti, ale objevil jsem tam Indoor Surprise (Komnatnyj surpriz nebo tak nějak, rusky už jsem zapomněl), nejspíš z Ruska. DTM 55, keříčkový dwarf 50 cm vysoký, 2 - 3 kila z jedné rostliny.... celý příspěvek > |  | Rajčata 2021, 4.12.2020 Mrknu a dám vědět.
Milan HP |  |
 |
|
|
|