Příspěvky uživatele - 211.152

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rajčatový hokus pokus - průběh, 14.12.2017 Obsahuje fotku
Tak to nějak plánuji já. Ani nemám jinou možnost na svém svažitém pozemku než zapustit část skleníku do svahu. Svah je na JZ, tedy ta kamenná opěrná a zároveň akumulační stěna (a směr odkud je skleník chráněn) je ze SV. V chladnějším období jsem... celý příspěvek >
Dehybridizace rajčat, 14.10.2017
Děkuji za informace a za podporu. Jinak asi nejvíce informací ohledně tématu jsem našel v knize od americké farmářky a šlechtitelky Carol Deppe. Tématu hybridů, genetiky, dehybridizace a šlechtění nové odrůdy rajčete věnuje jednu kapitolu.
Šalvěj po zimě, 1.4.2015 Obsahuje fotku
Dobrý den, moje 1 rok stará šalvěj po přezimování v místnosti jak vidno obráží, ta asi není potřeba stříhat, co myslíte? Děkuji Z.
Celer, 19.2.2015 Obsahuje fotku
Taky zkouším poprvé celer - řapíkatý. Na fotce mé nitky. Výsev 5.2. Ještě teď, jak je vidět, některé začínají klíčit. Substrát neurovnaný, protože se mi miska druhý den od výsevu převrhla. Jen nevím, kdy začít pikýrovat...
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika