|
Příspěvky uživatele - 75.136
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rajcata - nafialovele fleky, 16.6.2008 Na plíseň bramborovou je brzo, septorióza začíná odspodu od začátku vegetace a vypadá trochu jako plíseň bramborová, ale nenapadá plody. Čerň roste spíš ve foliáku nebo skleníku, protože musí mít teplo a vlhko. Větrat a nezalévat na listy. Na všechny... celý příspěvek > |  | Druh dřeva vhodný na zahradní nábytek, 16.6.2008 Někde jsem četl, že velmi odolný je akát, a nedělá třísky. |  |
|  | pes - postrach truhlíků, kytek a stromků, 16.6.2008 S těmi klacky a polínky je to pravda. A taky, když si občas ukořistí nějakou tu postradatelnou věc, přivřít oči. Ale důsledně!!! |  | Jak zničit chrousta, 13.6.2008 Myslím, že nic moc nenapáchají. Máme jich každý rok stovky. |  | Co je to na hrušni?, 13.6.2008 Co nejdříve, řeďte podle návodu. Calypso má ochrannou lhůtu 14 dnů, Mospilan 28 dnů pro konzumaci plodů. |  | Obaleč jablečný - generace, 13.6.2008 Housenka, než se zavrtá do plodu, se krátkou dobu živí listy. Poškození je zanedbatelné, ale stačí k tomu, aby pozřela nějaký ten insekticid. Vajíčka se dají nalézt jako milimetrové disky na listech a plodech, ale dá to práci. |  | kliešte u nás, 12.6.2008 V obojcích, sprejích, pipetkách apod. jsou látky chemicky příbuzné nebo i totožné s těmi, co se používají v zemědělství /organofosfáty, karbaryl, pyretroidy, inhibitory růstu.../ Látka se váže na tukovou vrstvu položky a chlupů. Klíště neodpuzují,... celý příspěvek > |  | Vrtaná studna - PVC rúra 200mm perforovat, alebo nie?, 12.6.2008 Koukal jsem jednou na to - dno zatavili /jako když stisknete konec cigarety/ a spodní část do nějaké výšky nařezali několikrát pilou. |  | Obaleč jablečný - určitě ano, 12.6.2008 Dobrý den, před aspoň dvacetipěti lety se mi dostala do rukou knížka Chemie na zahrádce. Tam psali, že v oblasti středních Čech první letová vlna obaleče vrcholí 5. - 20. června a druhá koncem července až začátkem srpna. Tak jsem si řekl,... celý příspěvek > |  | Sazenice révy nerostou, 6.6.2008 Já jsem před několika lety kupoval v Droždíně. Z osmi sazenic nevzcházely dvě /měl jsem na nich kopeček atd./ V polovině června jsem se v Droždíně ptal, co s tím, a oni mi odpověděli, že vyraší. No, nakonec jsem udělal ty skleníčky z PETky a vyrašily... celý příspěvek > |  |
|  | pes - postrach truhlíků, kytek a stromků, 6.6.2008 Mám dvě fenky tohoto plemene. Starší je superhodná, roční je schopná všeho /díry, ohlodané větve, ukousaná réva až u země, rozkousaný koš na prádlo, boty, prádlo, koberec, nábytek, gumičky do stěračů, knížky - hryže a kouše... Jedině pomohl plůtek... celý příspěvek > |  | Jak jste na tom s kadeřavostí?, 6.6.2008 Určitě je prodávají už ošetřené, takže příští rok pozor. |  | Jak jste na tom s kadeřavostí?, 5.6.2008 Letos porvé nemám ani náznak kadeřavosti. |  | Míchání postřiků, 4.6.2008 Alliete Bordeaux je nemísitelné téměř se vším! |  | Sazenice révy nerostou, 4.6.2008 Pokud to dost větrá a zvýší se vlhkost, tak proč ne? |  |
 |
|
|
|