Příspěvky uživatele - 73.230

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Sklizeň rakytníku, 6.12.2017
Dobré odpopledne, rád bych se Vás zeptal na způsob sklizně rakytníku, letos jsem to zkoušel stříhat a mrazit i s větvičky, ovšem chtěl bych zkusit i jiný způsob, máte tedy nějaké nápady? 
Netkaná textilie na cibuli, 26.4.2017
Dobré ráno, chci se Vás zeptat, kdy je nejlepší termín na sundání textilie z cibule. Mám to z důvodu vrtalky porové a tuším, že zde byl zmíněn začátek května, ovšm letošní průběh jara je velmi chladný a tak mám obavy se neunáhlit, zdali i nálet... celý příspěvek >
Kosa, 11.12.2016
Dobrý večer, získal jsem starou kosu která je v dobrém stavu, ale je zvlněná, tak se Vás chci zeptat zdali nemáte zkušenosti jak to napravit, či jak? 
Biologická ochrana rajčat proti plísni, 30.11.2016
Rajčata pěstuji už několik let a krom předešlého roku, kdy plíseň nebyla, tak jsem s ní měl vždy problém, tak proto se zde ptám na rady, kterými bych mohl této chorobě předejít. Myslel jsem nějaké biologické přípravky, či výluhy, ale jak vidím, tak... celý příspěvek >
Biologická ochrana rajčat proti plísni, 28.11.2016
Dobrý večer, chci se zeptat, jestli někdo z Vás má zkušenosti, případně rady, jak se obejít při pěstování rajčat bez chemie (fungicidy). 
Zakládání tzv. květnatých luk, 22.11.2016
Dobrý den, chci se zeptat zdali máte někdo odzkoušené zakládání těchto luk buď čistosevem, či jakým si přísevem? 
Drátovci v bramborách, 21.11.2016
A k čemu mi to pomůže, když to udělám po bramborách, které budu mít napadené ten daný rok právě drátovcem?
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika