|
Příspěvky uživatele - 240.228
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Mandloň záchrana, 29.1.2016 Já tedy sadař nejsem, umím to spíš s okrasnýma, ale co tam vidím, je právě spíše stav po pokusu prořezávat a snižovat strom. Ten na to reaguje klasicky - vyháněním vlků. Snad se ozve někdo, kdo se řezem i přímo mandloní zabývá. Nebo by bylo dobré,... celý příspěvek > |  | Mandloň záchrana, 28.1.2016 Z čeho usuzujetem že jsou v žalostném stavu? Mě podle fotky přijde ten strom celkem normální. Mandloň roste poměrně hustě. Není to zákrsek. |  |
|  | Krasokvět?, 22.1.2016 Trochu z jiného soudku ale: dřevokazná houba mi napadnula strom zlatého deště(tedy štědřence) Celý kmen v délce cca 1,5m puknul, změknul a vyrašily plodnice nějaké houby. Houby jsem odrhnula kartáčem a nožem trochu vydloubala i zpuchřelé dřevo. Řekla... celý příspěvek > |  | Yucca - jde zachranit?, 21.1.2016 Každopádně bych ji vytáhnula z květináče a mrkla zespod na kořeny a na kmínky - často se stává, že odspodu úplně uhnily, tedy mně se to kdysi stalo. S podobně vypadající, ale ještě malinkou dracenou bojuju momentálně také, zkusila jsem i přesadit a... celý příspěvek > |  | Aksamitník, 20.1.2016 Ano a pokud si je předpěstujete, budete mít v době výsadby, tedy po zmrzlých, už silné a kvetoucí sazeničky, kdežto ty výsevy na záhonech teprve polezou(ty co vylezly díky počasí brzo, zmrznou) |  | Jak ji zachránit?, 19.1.2016 Lilie, nezalévat, nechat zavadnout, v zemi má cibule. Na jaře vysadit do záhonu. nemám zkušenosti s pěstováním v květináči. Možná by se dalo ji na jaře vysadit do nové zeminy(do téhož květináče) cibule stejně hluboko, jak je vyrýpnete a začít... celý příspěvek > |  | Rybářské pruty pro malého rybáře, 13.1.2016 Souhlasím. A kdyby páni nechali děcka chytat na vrbový proutek s háčkem, možná by je to bavilo i víc. My jsme jako děcka chytali ryby tedy jen do kapes z králičího pletiva, ale nikdo nás nehonil. Sousedovic 8letého kluka přitáhnul rybář domů, že... celý příspěvek > |  | Houba na pařezu, 13.1.2016 Nejsem žádný mykolog, ale hlívu na ořešáku, nebo na pařezech v lese jsem už několikrát viděla a tohle jako hlíva nevypadá. Penízovku neznám. |  | Jakou rybu do jezírka bez krmení?, 6.1.2016 Jsem to ale... Zapomněla jsem napsat, že je občas přikrmím kočičíma granulema, poněvadž pstruhy jsme dávali ještě do neosazeného jezítka, tak si na to zvykli a už jsme u přikrmování zůstali. No a jak postupně pstruhů ubývalo a měnilo se osazenstvo...... celý příspěvek > |  | Jakou rybu do jezírka bez krmení?, 6.1.2016 Mám jezírko 100m2, do slunečnic bych šla ráda, ale vůbec se mi nedaří je sehnat. Odkud jste a kde jste sehnal? Nepůjdu je někde pytlačit, zásadně ryby nechytám, koupila bych Jinak jsem měla pstruhy, ti postupně umřeli stářím, nahradili je dva koupení... celý příspěvek > |  |
|  | Co je to za rostlinu, 6.1.2016 Je to jedna z barevných variet difenbachií. |  | Hmyzí hotel, 1.1.2016 Pokud děda začíná včelařit je možné, že ho to pohltí natolik, že hmyzí hotel už bude na vedlejší koleji. Možná mu radši koupit něco ke včelám?Jinak... ten co jste dal odkaz, je jen taková srandaakce s možná dobrým úmyslem, ale moc hmyzu se do něj asi... celý příspěvek > |  | Monstera - problém s novými listy, 1.1.2016 Kolem květináče nevidím dost prostoru, máte možnost kontrolovat, jestli tam nestojí a nezahnívá zbytek zálivkové vody? Trochu mi to tak připadne, to působí na nové listy. A určitě, jak už se tu píše a sám zmiňujete - řízněte konec stonku po zdravý... celý příspěvek > |  | Nahnědlé dásně labradorského retrívra, 1.1.2016 Vůbec netuším, jestli mají hnědí labradoři trochu jinak pigmentované dásně, ale změnou granulí jistě nic nepokazíte - jmenované nejsou žádná hitparáda. Uvidíte, jestli se jí dásně odbarvily. A nejlíp krmte masem, to jí pomůžete nejvíc. |  |
 |
|
|
|