Příspěvky uživatele - 240.228

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zakládání tzv. květnatých luk, 23.11.2016
Jo, jo, asi tak Všude nad náma jsou orchidejové louky CHKO Bílé Karpaty - které se také musí sekat přesně podle regulí. Takže jak vidíme, že se sekají, sečem pak také Konvalinka
Zakládání tzv. květnatých luk, 23.11.2016
Květnatou louku mám, vysela mi zahradnická firma. Po 10letech se skladba určitě proměnila, ale nějak mi to je jedno. Sázeli jsme ji pod lípy, s vizí mít tam někdy v budoucnosti i úl(úly) Jaké trávy tam jsou netuším, v těch se moc nevyznám,  jsou... celý příspěvek >
Kdo poradí co je to za květinu, 18.11.2016
Jo, jo, alespoň tu klávesnici bych si mohla vyčistit
Kdo poradí co je to za květinu, 18.11.2016
Lído, vy jste fakt dobrá, vůbec by mi netrknulo rozebírat krajinu kolem Pane Josefa, šmrjá, v čem vy zběhlý nejste?!? Rostliny, výtvarné umění... Já se přikláním k mandloni či lýkovci, neb třemdava má celkem výrazné listy, které by se tam snad... celý příspěvek >
Pes hubne, 16.11.2016
Souhlasím a lidi, kteří se rozborem krmiv opravdu zabývají potvrdí, že Hills je tahání peněz z lidí, s velmi propracovaným marketingem, nasáčkovaný snad ve všech veterinárních ordinacích. Dost nechápu, jak veterináři můžou s čistým svědomím... celý příspěvek >
Brunnera, 13.11.2016
Pupkovec... říkám si,,pupkovec znám podle jména, ale teď si vůbec nevybavím, jak přesně vypadá, tuším nějak podobně, jako ta brunnera. Kouknu na obrázek a božínku, jsem já to ale pupkovec jsem si kdysi přinesla ze hřbitova(někdo ho vykopal a hodil... celý příspěvek >
Brunnera, 12.11.2016
Mám stejně jako Lída, měla jsem kdysi objednanou i tu se stříbrným listem, leč vyprodali - myslím, že u Havlise právě. Stříbrná má hezké listy, zase nic moc květy. Je to něco za něco. Tahle obyčejná se mi hodně vyseměňuje a zarůstá i kouty, kam se... celý příspěvek >
Svlačec v jahodách, 12.11.2016
Bože, co je to za dotaz Rostliny se táhnou za světlem, potřebují ho k fotosyntéze a většina to zvládne, i když je něčím přikryjete... jde jim přeci o život Konvalinka
Hrusen vs. jalovec, 7.11.2016
Viděla jsem ten pořad a také jsem kroutila hlavou nad tím, že to vypustí do éteru a lidi tomu pak věří Ne, pán se zabýval jen nashi a koniferám rozhodně nerozumněl(já je ostatně také všechny neovládám, ale pak s tím nelezu do telky a nematu lidi) U... celý příspěvek >
Hlohyně, 5.11.2016
Přesně tak Beny, ta práce kolem byla hrozná a jsem ráda, že to mám pro letošek za sebou. Mám dopíchané celé ruce a zjistila jsem, že i kolena, protože se mi pár ranek zanítilo(prostě nějaká reakce na popíchání) Nemám tedy plot, ale keřovou partii... celý příspěvek >
Hlohyně, 4.11.2016
Mám asi hloupý dotaz, ale dneska jsem musela ostříhat velký kus hlohyně prorůstající přes plot k sousedům na pole a přemýšlím, jak tuhle pichlavou potvoru vlastně zlikvidovat? Mám velký vystavěný kompostér, kam hážu veškerý bioodpad a také obr... celý příspěvek >
Kdo mi zabíjí slepice?, 2.11.2016
Nebo sousedův pes pokud se k vám do výběhu dostane. Takto přesně zlikvidoval babči slepici můj pes... když byl mladý
Řízky levandule v zimě, 22.10.2016
No, nemám přímo zkušenosti s řízky, tak jsem ani nechtěla psát,. Mě se levandule množí sama, vyrůstají mi kolem semenáčky, tudíž žádný nedávám pod sklo ani pod petky. Já bych je právě teď, dokud ještě nemrzne sundala a nechala je už otužovat, do... celý příspěvek >
Houba na kmeni, 22.10.2016
Už jsem to radila jinde: na štědřenci, prakticky po celé délce kmene, mi vyrašila houba, taktéž,,parádní"jestli přímo tato, co máte vy, nebo podobná netuším. Houby jsem odřezala co nejvíc i do kůry nožíkem, i vydloubala už ztrouchnivělé dřevo, odrhla... celý příspěvek >
Kočka a mléko?, 21.10.2016
Proti kočičí rýmě se běžně vakcinuje, když dáte kočce kombinovanou vakcínu, tak v ní je. Nevím jak je to s kočkama, které si už touto nemocí prošly. Já je mám očkované od koťat, jsou to kočky s PP.
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika