|
Příspěvky uživatele - 240.228
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Ptačí chřipka, 20.1.2017 No, kachny na potoce jsou v dost blízkém kontaktu, většinou tam s hejnem bačuje i nějaká volavka popelavá. Samozřejmě není to tlačenice, jako ve velkochovu. Dneska jdu kolem potoka a koukám, volavka v hlubší vodě pod břehem, jen taková koule... celý příspěvek > |  | Zachází mi kokos, 16.1.2017 Jestli ho zachráníte netuším ale: ubrala bych na zálivce, protože je tam i hodně tma. Když chcete pěstovat kytky, měl by jste zvedat žaluzie(v zimě) a nasunout ho co nejvíce k oknu. Nevětrat na něj. Pěstitelé už tu také psali, že pomůže spíše namočit... celý příspěvek > |  |
|  | Ptačí chřipka, 15.1.2017 Ano, bylo to tu odjakživa(dle starých příbuzných) jen se to jmenovalo drůbeží mor a nebyl určený původce, nebo možná i byl, ale neřešili se ty souvislosti, jako možná mutace viru atd. Vybíjení chovů si myslím je naprosto zbytečné, stejně není možné... celý příspěvek > |  | Jak zachránit? Lopatkovec?, 11.1.2017 Ráda bych vám poradila, ale jsem na tom podobně - každý dopadne takhle. ba co hůř, chcípne úplně Máma jich má několik, vždycky namnoží, dá mi ho, já se snažím, ale pořád tak nějak u mne visí. Máma přijde, píchne do květináče prst: no jo, vždyť ho máš... celý příspěvek > |  | Poradíte jaká trvalka se hodí?, 6.1.2017 Souhlasím s tím, že pokud nechcete koukat na pletivo a slepice, dala bych tam právě spíš vyšší trvalky(proč ne?) a nenáročné. Floxy miluju, ale mám s nimi potíž, okamžitě chytnou padlí a pak už na nich nic hezkého není. Dala bych tam třeba... celý příspěvek > |  | Nemocná chodidla slepic, 4.1.2017 Asi se zeptám blbě, ale to jste opravdu měla slepice na betonu? To někdo má? Slepice je přeci pták hrabavý... |  | Nemoc králíků, 1.1.2017 Králíci jsou mamky, já mám svoje zahradničení, tohle jde mimo mne, jen jí vypomáhám jetelem a sem tam nějaká zelenina(mrkev, petržel... brambory pro slepice) V pohodě, já jen pátrám, jak se toho zbavit a či to vůbec jde? Ne, granule kupovat nebude,... celý příspěvek > |  | Špendlíky, 1.1.2017 Měli jsme u dědy v humně také několik stromů, všechny postupně zašly na šarku, bohužel špendlíky tu zlikvidovala, stejně jako klasické švestky, prakticky všechny... |  | Špendlíky, 1.1.2017 děkuju |  | Nemoc králíků, 1.1.2017 Pečivo nedostávají často, spíš skoro vůbec, plesnivé určitě ne, ale jak bylo skladované těžko říct - je to od příbuzných. Troufám si ale říct, že s kokcidiema to nemá nic společného. Seno je usušené správně, to si sušíme sami a skladováno na větrané... celý příspěvek > |  |
|  | Špendlíky, 1.1.2017 A už jste někdo přišel na to, proč se tu některé fotky otočí, když v počítači je mám uložené správně? |  | Špendlíky, 1.1.2017  Vlezu vám sem úplně mimo vaši momentální debatu, ale: dneska jsem dělala pořádek s fotkama a našla jsem letní fotku špendlíku, starší strom u Veselí nad Moravou, z nějakého sádku u Moravy. Šla jsem kolem se psem a jelikož se donekonečna řešilo téma... celý příspěvek > |  | Nemoc králíků, 1.1.2017 Chci se jen zeptat, co myslíte tou kvalitní vlákninou? Máma má pár králíků(co podědila po dědovi) a s kokcidiózou bojuje vlastně nepřetržitěKrmí: sušený jetel+seno, v létě doplňovaný čerstvým jetelem, pampeliškama, suchýma kopřivama... Ovsem, nějaká... celý příspěvek > |  | Králíci a drůbež, 30.12.2016 Hlavně kvůli kokcidioze, ale té stejně nejspíš nezabráníte. A tak jako vy, to má většina hospodářů |  | Nákup krmiva na internete?, 28.12.2016 Mám psy a kočky a krmivo nakupuji jen na internetu. Pro psy jen na jednom, protože mají,,ty naše", pro kočky tam, kde je třeba zrovna v akci. Pokud máte obavy, najděte si na vámi vybraný recenze. Beru na dobírku, takže tam nějak nic nehrozí... |  |
 |
|
|
|