Příspěvky uživatele - 240.228

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Ptačí chřipka, 20.1.2017
No, kachny na potoce jsou v dost blízkém kontaktu, většinou tam s hejnem bačuje i nějaká volavka popelavá. Samozřejmě není to tlačenice, jako ve velkochovu. Dneska jdu kolem potoka a koukám, volavka v hlubší vodě pod břehem, jen taková koule... celý příspěvek >
Zachází mi kokos, 16.1.2017
Jestli ho zachráníte netuším ale: ubrala bych na zálivce, protože je tam i hodně tma. Když chcete pěstovat kytky, měl by jste zvedat žaluzie(v zimě) a nasunout ho co nejvíce k oknu. Nevětrat na něj. Pěstitelé už tu také psali, že pomůže spíše namočit... celý příspěvek >
Ptačí chřipka, 15.1.2017
Ano, bylo to tu odjakživa(dle starých příbuzných) jen se to jmenovalo drůbeží mor a nebyl určený původce, nebo možná i byl, ale neřešili se ty souvislosti, jako možná mutace viru atd. Vybíjení chovů si myslím je naprosto zbytečné, stejně není možné... celý příspěvek >
Jak zachránit? Lopatkovec?, 11.1.2017
Ráda bych vám poradila, ale jsem na tom podobně - každý dopadne takhle. ba co hůř, chcípne úplně Máma jich má několik, vždycky namnoží, dá mi ho, já se snažím, ale pořád tak nějak u mne visí. Máma přijde, píchne do květináče prst: no jo, vždyť ho máš... celý příspěvek >
Poradíte jaká trvalka se hodí?, 6.1.2017
Souhlasím s tím, že pokud nechcete koukat na pletivo a slepice, dala bych tam právě spíš vyšší trvalky(proč ne?)  a nenáročné. Floxy miluju, ale mám s nimi potíž, okamžitě chytnou padlí a pak už na nich nic hezkého není. Dala bych tam třeba... celý příspěvek >
Nemocná chodidla slepic, 4.1.2017
Asi se zeptám blbě, ale to jste opravdu měla slepice na betonu? To někdo má? Slepice je přeci pták hrabavý...
Nemoc králíků, 1.1.2017
Králíci jsou mamky, já mám svoje zahradničení, tohle jde mimo mne, jen jí vypomáhám jetelem a sem tam nějaká zelenina(mrkev, petržel... brambory pro slepice) V pohodě, já jen pátrám, jak se toho zbavit a či to vůbec jde? Ne, granule kupovat nebude,... celý příspěvek >
Špendlíky, 1.1.2017
Měli jsme u dědy v humně také několik stromů, všechny postupně zašly na šarku, bohužel špendlíky tu zlikvidovala, stejně jako klasické švestky, prakticky všechny...
Špendlíky, 1.1.2017
děkuju
Nemoc králíků, 1.1.2017
Pečivo nedostávají často, spíš skoro vůbec, plesnivé určitě ne, ale jak bylo skladované těžko říct - je to od příbuzných. Troufám si ale říct, že s kokcidiema to nemá nic společného. Seno je usušené správně, to si sušíme sami a skladováno na větrané... celý příspěvek >
Špendlíky, 1.1.2017
A už jste někdo přišel na to, proč se tu některé fotky otočí, když v počítači je mám uložené správně?
Špendlíky, 1.1.2017 Obsahuje fotku
Vlezu vám sem úplně mimo vaši momentální debatu, ale: dneska jsem dělala pořádek s fotkama a našla jsem letní fotku špendlíku, starší strom u Veselí nad Moravou, z nějakého sádku u Moravy. Šla jsem kolem se psem a jelikož se donekonečna řešilo téma... celý příspěvek >
Nemoc králíků, 1.1.2017
Chci se jen zeptat, co myslíte tou kvalitní vlákninou? Máma má pár králíků(co podědila po dědovi) a s kokcidiózou bojuje vlastně nepřetržitěKrmí: sušený jetel+seno, v létě doplňovaný čerstvým jetelem, pampeliškama, suchýma kopřivama... Ovsem, nějaká... celý příspěvek >
Králíci a drůbež, 30.12.2016
Hlavně kvůli kokcidioze, ale té stejně nejspíš nezabráníte. A tak jako vy, to má většina hospodářů
Nákup krmiva na internete?, 28.12.2016
Mám psy a kočky a krmivo nakupuji jen na internetu. Pro psy jen na jednom, protože mají,,ty naše", pro kočky tam, kde je třeba zrovna v akci. Pokud máte obavy, najděte si na vámi vybraný recenze. Beru na dobírku, takže tam nějak nic nehrozí...
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika