|
Příspěvky uživatele - 240.228
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Je kohout nemocný?, 7.4.2017 Ne, kohout by šel okamžitě. I jsem kdysi psala, že bez kohouta máme slepice několik let a žádný problém. Stejně na vejcích sedět nechtěly. Ani s kvokáním problémy nejsou a nevím, jestli je nutné, aby měli jak píše paní Veselka toho,,vedoucího" a... celý příspěvek > |  | Je kohout nemocný?, 6.4.2017 Jsem pisatelka příspěvku a tři výše, jak kohout skočil na malou sestřenici. Ne, vůbec bych neřešila, proč to kohout dělá a šel by. Vždyť nevíte, co je to za chov, z kterého pochází, vždyť jsou určitá plemena i šlechtěná na zápasy, bůhví, co se mohlo... celý příspěvek > |  |
|  | Vzdálenost živého plotu od pletiva, 6.4.2017 Ono je to problém. Mám vysoký habrový plot těsně u pletiva, takže zastříhávat musím druhou stranu od sousedů. Kdybych ho měla dál od plotu, aby byl udržovatelný z mé strany, zase tam vznikne prostor pro plevely apod. Byli jsme jediný dům v polích,... celý příspěvek > |  | Rozkvétání 2017 M+B, 2.4.2017 Pane Zdeňku, ťukat ani nebudu, nebo by mne šlak trefil Předloni je ožrali ptáci, během jednoho dne, zachránili jsme pár pro sebe omotáním textilkou. Vloni zmrzly na jaře, letos pro jistotu už v zimě. Stejně je to jedno, protože pokud nezaprší, půjde... celý příspěvek > |  | Co se děje s naší Magnolií, 2.4.2017 Dočkala: pořádně zalít. Dál se uvidí, jestli to rozchodí |  | Rozkvétání 2017 M+B, 2.4.2017 V zimě určitě, u nás bylo -27 a jak jsem dneska ráno prohlížela tu broskev... pravděpodobně má taky po pupnech. Jsou malé, nenalévají se. Stejně dopadla i sakura. Na Bergeronu se začal otvírat první kvítek Konvalinka |  | Rozkvétání 2017 M+B, 1.4.2017 Nějakou,,něcohaven" mám také, ale ani jsem na ni nekoukala. Jste mne celkem vyděsil, zítra ji musím zkontrolovat Konvalinka |  | Rozkvétání 2017 M+B, 1.4.2017 Bergeron - zatím stále nic. Konvalinka |  | Co se děje s naší Magnolií, 31.3.2017 Spálená od slunce je jistě a pokud to rozchodí, doporučuju od konce zimy nejmíň do dubna, přikrývat stínící sítí či netkanou textilií(bílou) To byl tzase nápad u nás vysazovat stálezelenou magnolii. U nás na to nejsou podmínky, snad jedině někde v... celý příspěvek > |  | Rozkvétání 2017 M+B, 29.3.2017 Tak to také doufám, vloni jsme neměli ani ňAle vzhledem k tomu, že ještě prakticky nekapnulo a sni to v nejbližší době nevypadá, nemá cenu mít velká očekávání Konvalinka |  |
|  | Rozkvétání 2017 M+B, 28.3.2017 Pane Lukáši od Skalice nejsme od vás tak daleko(Velká nad Veličkou) a u nás v pondělí -6st, dneska -2st. Stromy ještě nekvetou. Konvalinka |  | Sázení buxusu, 26.3.2017 Samozřejmě, teď je na to nejvhodnější doba. |  | Pomoc s identifikaci, 26.3.2017 Myslíte to žlutozelené? Je to špatně vidět, tedy já to vůbec nerozeznám, jen tuším, že to snad má nějaké jehlice. Možná to někdo pozná podle celkového habitusu. Tis asi ne, tomu zima nevadí. Konvalinka |  | Lze zakopat strom?, 26.3.2017 No, zrovna ořešáky mi jako moc vitální stromy nepřipadnou, možná v lepším podnebí, ale u nás se do nich poměrně dost pouští houby. Nejlíp jsou na tom ty, na které člověk nešáhnul. Zasypané stromy mám možnost vidět každý den, chodím kolem, kdy se nad... celý příspěvek > |  | Převislá rostlina, 25.3.2017 Jasmín nahokvětý. |  |
 |
|
|
|