|
Příspěvky uživatele - 68.2
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Vymývaná dlažba, 30.12.2019 Kdo napsal, že je nesmysl vyrobit si vymývaný betonový povrch, tak je příliš mladý. Před 30 lety jsme neměli jinou možnost. Manžel udělal krásný kamínkový povrch kolem domu a na schodech na dvoře. Dodnes je funkční, i když sem tam nějaký kamínek... celý příspěvek > |  | Neznámá rostlina připomínající citrusy, 3.12.2017 Dívala jsem se znovu na listy. Žilnatina připomíná spíše listy vlevo - tj. Stephanotis. Listy jsou hodně tuhé a vyrůstá jich několik z jednoho místa, takže tvoří jakousi růžici.
Uvidím, snad časem pokvete a prozradí nám svůj původ.
Děkuji... celý příspěvek > |  |
|  | Neznámá rostlina připomínající citrusy, 28.11.2017  Další foto Neznámá rostlina připomínající citrusy |  | Neznámá rostlina připomínající citrusy, 28.11.2017  Dobrý den. Přidám ještě nějaké informace: Latex z větviček neteče. Celá rostlina je asi 120 cm vysoká, největší listy dosahují asi 13-15cm. Listy vyrůstají z jednoho místa - tvoří růžici.
Pokusila jsem se ještě o nějaké foto.
|  | Neznámá rostlina připomínající citrusy, 25.11.2017  Pardon, znovu posílám jinou fotografii. |  | Neznámá rostlina připomínající citrusy, 25.11.2017  Posílám ještě jednu fotografii. |  | Neznámá rostlina připomínající citrusy, 25.11.2017 Děkuji. Ta rostlina není povíjivá, roste jako stromeček. Ještě nekvetla, takže nevím, jaké má květy. |  | Neznámá rostlina připomínající citrusy, 22.11.2017  Prosím, zda by někdo poznal tuto rostlinu s tuhými lesklými listy. Zůstala mi kromě jiných exotů po manželovi, který zemřel. Nevím, jak ji pěstovat. Vím jenom, že ji vynášel na léto ven a v zimě dával do sklepa.
Děkuji za vaše odpovědi. |  |
 |
|
|
|