Příspěvky uživatele - 211.148

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Muchovník, 23.11.2017
Asi nejlepší rozdělení druhů a kultivarů muchovníků jsem našel na této stránce.
Apios americana, 10.9.2017
Děkuji za informaci, jak se v našich podmínkách může časem rozrůst. Já ji nasadil ne kvůli estetické záležitosti ale jako exotickou zeleninu k jídlu, prý je moc dobrá - konzumovat hlízy jste tedy ještě nezkoušela?
Apios americana, 10.9.2017
Zdravím, podívejte se ještě na druhé vlákno věnované této rostlině - zadejte do vyhledávání vlevo dotaz: Hlízola nachová Tam vitálnost zrovna řešíme... :-)
Jak zkvalitnit půdu pod stromy, 10.9.2017
Pokud se nebráníte novým věcem, zadejte do googlu slovo biouhel.  Jedná se o biomasu zuhelnatělou za účelem aplikace do půd. Ne popel, ale drobné kousky dřevěného uhlí. Indiáni v jižní americe si pomocí toho vyrobili úrodná políčka... celý příspěvek >
Co říkáte na tento barbarsky poškozený ořešák ze školky, 8.11.2016
Dnes mi ráno volal (asi) majitel zahradnictví Na Zázvorce. Používal stejné argumenty (včetně arogantního nádechu) jako jeden zdejší diskutující. Odvolával se též na tuto diskusi, což mě přivádí ke spekulacím, jestli se nejedná o jednu a tutéž osobu.... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika