|
Příspěvky uživatele - 9.6
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Bubnová sekačka s variátorem pojezdu, 22.5.2014 Zdravím všechny zde diskutující. BDR 583 SLEV jsem měl půjčený přímo od výrobce Motor Jikov a je to velmi podařený stroj - šest nožů, variátor, motor BS 950...je to prostě lahůdka, tenhle model. Poseče úplně všechno, super jsou ty řidítka s velkým... celý příspěvek > |  | Kde nakoupit v Polsku?, 13.5.2014 Nejde o cenu. Nevíte o nějakých trzích nebo zahradnictvích u severu Čech? |  |
|  | Kde nakoupit v Polsku?, 12.5.2014 Dobrý den, rád bych se zeptal, zda někdo nevíte o výhodném a dobrém nákupu rostlin v Polsku u hranic v severních Čechách? Kolem Harachova, Náchoda a podobně. Nějaká zahradnictví nebo trhy? Díky |  | Startování motoru, 12.5.2014 Setrvák musíte stáhnout stahovákem... nechcete to raději nechat na servisu? |  | Jaký olej do motoru B&S 675 Easy Start (Al-ko 520 BRV), 7.5.2014 Tady poslouží buď originální SAE 30 nebo já mám na 675ce vyzkoušený i Mogul Alfa 4T 10W-30 a taky to fungovalo. |  | Jakou sekačku z těchto tří favoritů?, 4.5.2014 STIGA má u nás rozšířený servis, Excel disponuje zinkovaným šasi. Ta hliníková Turbo i Excel skvěle sbírají trávu i vlhkou (mají vyhazovací nůž). Honda je zase jako Mercedes, je tichá, neuvěřitelně komfortní v plastu... prostě taková pro náročné, s... celý příspěvek > |  | Vari GCV 190 a sekačka, 3.5.2014 Ano, pokud to používáte s DSK 316, musíte si nechat předělat převody. vychází to na cca 4500 Kč. Docela levnou a dobrou alternativou je BDR 650V, pěkně seče i v kombinaci s GCV 160. |  | Jakou sekačku na pozemek 250 m2, 3.5.2014 Stiga Collector 46S - ta je pěkná, levná a není to Čína. Má nový motor BS 450E s rozvodem OHV. Za těch necelých 6 000 je to dobrá volba - jo a za mě, berte rozhodně s pojezdem!!! |  | Sekačku Viking?, 3.5.2014 Podle ceny možná, ale pravý Mercedes mezi sekačkami to není, jen se tak tváří. |  | Mountfield SP 535 HW 4S, 30.4.2014 Variátor má - řemenici s proměnnou velikostí. A GGP dobře ví co vyrábí, takže se o kvalitu nemusí nikdo bát. |  |
|  | Jakou benzínovou sekačku s pojezdem, 21.4.2014 Hm, ta STIGA Combi 48SQ hlavně perfektně vypadá i seče - minulý týden jsme si jí přivezli. Cena je opravdu dobrá, dokonce jsme k ní dostali i sběrací nůž - s tím to nabouchá koš jako ďas. My si potrpíme na kvalitu a nesnesem žádný kompromis, proto... celý příspěvek > |  | Vari Hurricane F-550 - vyžínač křovin, 18.4.2014 Pokud používáte verzi s Hondou, nejlepší je před koncem práce vyjet karbec do sucha. Potom před prací nalít benzín, otevřít přívod paliva kohoutem, nechat ještě pár minut stát (steče si pěkně do plovákovky) a startovat. Problémy se startováním po... celý příspěvek > |  | Vari Hurricane F-550 - vyžínač křovin, 14.4.2014 Asi takhle - nejošlehanější verzí je F550 s Hondou GCV, verze B s BS 850E má dvojitý vzduchový filtr a autosytič, verze INOX pak přidává GSV 190A s vložkou válce, dvojitým filtrem vzduchu, ložisky kliky... a je tam i ta nerezová skříň.
Jinak co... celý příspěvek > |  | Stiga 48s novinka 2014, 10.4.2014 Natočí a bez problému - u 48S se před prvním startem musí jen ntlačit benzín do karbce přes nastřikovač, všechny motory označené,,E" mají snadný start díky úpravám karburace. |  | Stiga 48s novinka 2014, 9.4.2014 Dnes jsem měl možnost na prodejně osahat modely 48S a 48 SQ. Ten levnější model, no já osobně bych se ho nebál. Není to žádná čína (výroba GGP Poprad stejně jako SQ), navíc zespoda jsou oba modely vyřešené stejně, jen chybí bočák, přední madlo, velká... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|