|
Příspěvky uživatele - 9.6
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Negativní zkušenost - bubnová sekačka Viva - Motor Jikov, 16.7.2014 Vivu jsem měl půjčenou s Hondou GCV 190. Nezaznamenal jsem ani jeden jediný problém. Přijde mi, že problém jen zbytečně nafukujete, radím Vám vyčkat, co řekne technik. Absolutně nechápu, jak se může sloupat barva v jednom kuse, to je nesmysl. Když si... celý příspěvek > |  | Bubnová sekačka s variátorem pojezdu, 15.7.2014 Vypadá to, jako by jste nebyl moc znalý produktů na trhu. Zkuste se podívat kolem sebe a uvidíte, že Lucina Max je opravdu dobře zpracovaná. A to nejde jen o materiály. Podívejte se na propojení hřídelů - je to drážkovaný systém, přičemž celá sestava... celý příspěvek > |  |
|  | Je lepší Líza nebo Dakr?, 11.7.2014 Vzájemné majetkové vztahy mezi firmami se již před delší dobou roztrhly, ale ABG Golf je stále v prodeji. Pro mě je to taková střední verze Lízy - motor není kopií Hondy, jedná se o origo motor Loncin s rozvodem OHV. Sekal jsem s tím dvakrát a je to... celý příspěvek > |  | Olej do 4 takt. krovinorezov, 26.6.2014 Na 4taktech používám olej od Hondy (10W-30), s Dolmičem jsem dostal i flastičku oleje stejné třídy a bez problémů. Teď má malé lahvičky 0,08 litru i Huska, je to lepší 10W-40 API SF/CD. Všecko mi fungovalo jak mělo. |  | Vysoký živý plot, 20.6.2014 Pokud toho využijete víc, zkuste zapřemýšlet nad Honda Versatool. Pánové, to je bomba!!! Osobně jsem to vyzkoušel se všemi adaptéry a můžu napsat, že tohle se jim opravdu povedlo... pokud máte vysoký plot, nůžky jsou k dostání ve dvou variantách... celý příspěvek > |  | Vyžínače a křovinořezy Stiga, 6.6.2014 jestli špatně startoval, pak je to tím, že používáte levný benzín a vazelína prosakuje proto, že přeplňujete úhlovou hlavu... asi tak. |  | Vyžínače a křovinořezy Stiga, 5.6.2014 Levné jsou opravdu vyráběné v Číně (modely SB 33 a 44), ale ty s běžnou cenou cca 8000 a víc mají tyč a řidítka ze Sandrigardenu, strunová hlava je pak dodávaná od značek jako TECOMEC. To znamená komplet původ v Evropě. Například jejich SB (C) 435 s... celý příspěvek > |  | Vyžínače a křovinořezy Stiga, 5.6.2014 Čínské komponenty mají jen ty nejlevnější, dražší jsou pak montované v Itálii nebo Popradě se značným využitím dílů od velkého výrobce dílců Sandrigarden.
Sekačky v benzínu jsou pak dělané pouze v Evropě (Poprad a Castelfranco V.to). |  | Bubnová sekačka s variátorem pojezdu, 3.6.2014 Motoru BS850 se nebojte. S Lucinou B jsem sekal několikrát a sám mám mulčovač F-550B. Ten motor na to bohatě stačí, u Luciny Max můžete časem i dokupovat příslušenství, budete-li chtít a cena je docela OK. |  | Bubnová sekačka s variátorem pojezdu, 3.6.2014 Tak pak bych šel do Luciny Max, u Vás k dostání u šupy... |  |
|  | Sekačka GTM 500SP1 - nefunguje pojezd, 2.6.2014 Šnek bývá kovový, válcovaný. Plastové je šnekové kolo a odchází nejčastěji tehdy, když se se strojem špatně zachází... |  | Stiga estate 3084 HST - motor BS žere olej, 30.5.2014 To není o přístupu GGP, ale o přístupu zástupce výrobce motorů. To, že motor žere olej je opravdu o vadě motoru, nelze svalovat vinu na dodavatele stroje - za kvalitu motoru ručí jeho výrobce, nikoliv zastavitel, tedy výrobce finál produktu. |  | Bubnová sekačka s variátorem pojezdu, 30.5.2014 Pane Jurko, u Hondy je ta vyšší svahová dostupnost daná tím, že mají rozvodový řemínek, který pomáhá účinnějšímu rozstřiku oleje po motoru. Tím, že je prakticky stále v oleji, ve strmějším svahu nehrozí výpadek mazání.
BS 850 a 950E jsou běžné... celý příspěvek > |  | Stiga 48s novinka 2014, 26.5.2014 Tak vyzkoušena 48S. Je to záběrem stejná sekačka jako 48 SQ, jen má přepážky v šasi z vyztuženého plastu. Převodovka značková od General transimissions s plynulým náběhem přenosu síly na kola. Motor je výkonem stejný jako na 48SQ, jen nemá autosytič... celý příspěvek > |  | Bubnová sekačka s variátorem pojezdu, 23.5.2014 Už stará Lucina s plastovým krytem sečení byla fakt dobrá, tahle nová Max je ještě lepší - osmipalcová kola zůstávají (lépe se jezdí v nerovném terénu), lité uložení nožů, tuhá náprava, kvalitní převodovka, řemeny Optibelt. K tomu výběr ze dvou... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|