Příspěvky uživatele - 248.127

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Výběr kvalitní travní směsi, 5.4.2009
Pozorněji jsem si přečetl informace o různých osivech barenbrug a bude se mi spíše hodit varianta "universal", která je vhodná i na zatěžované trávníky.
Výběr kvalitní travní směsi, 5.4.2009
Jak dlouho mohu travní směs uchovat, aniž by ztratila na kvalitě?
Výběr kvalitní travní směsi, 4.4.2009
Děkuji za odpověď. A když je realita k malospotřebiteli takto nevlídná, co byste prosím doporučoval hned jako druhou možnost? Zdá se, že všechna špičková osiva jsou určena objemem balení pouze pro profesionální zahradníky, ale třeba máte informaci o... celý příspěvek >
Výběr kvalitní travní směsi, 4.4.2009
Existuje nějaká alternativa k zmiňovanému osivu Barenbrug? Tak za tři týdny budu znovuzakládat trávník na zahradě, ale 15 kilogramové balení bych skutečně nevyužil. Na naši zahrádečku postačí tak kila 2. Ale když už se s tím dělám, rád bych co... celý příspěvek >
Buxus, 16.9.2008
Můžete mi prosím poradit, jak mám pěstovat Buxus v květináči? Mám ho nechat přes zimu venku, nebo ho raději schovat? Měla jsem ho v zemi a nedávno jsem ho přesadila do květináče. Udělala jsem dobře? Jestli s tím má někdo zkušenosti, prosím... celý příspěvek >
Fólie pod mulčovací kůru mezi tújemi, 12.5.2008
Dobrý den, zasadili jsme thúje jako živý plot a nahrnuly mulčovací kůru. Neustále mezi nimi prorůstá tráva, neměli jsme dát radši mezi ně fólii? Dodatečně to je asi velká práce... Děkuji Pája
Co to je?, 3.5.2008 Obsahuje fotku
kdo ví co je to za potvoru, ožírá kořeny okurek. Jak to zlikvidovat
Další diskuze:  6789  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika