Příspěvky uživatele - 11.253

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Nevydarené prvé pálenie, 14.1.2020
To je asi jedno. Třeba Mogul Trafo
Volba odrůd - poradíte?, 28.6.2018
Nebojte se o dozrání Admirála. U nás mnoho pozdních odrůd špatně dozrává, tudíž v chladnějších letech jsou nekvalitní. Admirál k nim ale nepatří. Mazánkův zázrak byla slovní hříčka. V reálu jsem to jablko neviděl.
Nejranější odrůdy slivoní, 28.6.2018
Jak píše Daník, plodnost Čačanské rané je malá. Ale plody jsou vzhledově exkluzivní, chuť neurazí. Na nic jiného než na přímý konzum nejsou, takže větší úroda by spíš přinesla starost "Co s ní?"
Jakou odrůdu jste vysadili nebo naroubovali?, 16.11.2017
Chybu uděla trochu pan Bláha, že spoustu svých odrůd nazval svým jménem. Logicky se Bláhova reneta a Bláhova oranžová reneta lidem trochu pletou.     Nicméně nerozumím tomu, že se tu rozebírá, co jsem si dovolil skácet a co ne. Je to... celý příspěvek >
Jakou odrůdu jste vysadili nebo naroubovali?, 16.11.2017
Chuť Coxovy je nejtypičtěji renetovitá ze všech jablek a hlavně, ta výrazná chuť je v ní velmi zkoncentrovaná. Problém je, že ta úžasná harmonie netrvá příliš dlouho.    Já sám jsem Coxovu zrušil už před lety pro její četné neduhy... celý příspěvek >
Pochlubte se jak vám kvetou Orchideje, 22.8.2013
tak já se teda také pochlubím :)
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika