|
Příspěvky uživatele - 67.176
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Problémy po delším odstavení stroje se spalovacím motorem, 14.10.2016 tým len chcem poukázať na to, že je pekné byť nadupaný teoretickými vedomosťami, ale v praxi je situácia iná a keby platilo, čo je tu napísané, tak tie píly už končia pri prvej kvapky, ktorá spadne do nádrže. to či je to chyba obsluhy alebo nie, je v... celý příspěvek > |  | Problémy po delším odstavení stroje se spalovacím motorem, 14.10.2016 ja zase veľmi nerád oponujem odborníkom, ktorí vedia teoreticky popísať všetko, ale zase príklad z praxe. pilčík či chce alebo nechce, tak musí pracovať aj v daždi, v snehu. dáva si pozor, ale viete koľkokrát do nádrže spadne sneh, pár kvapiek z... celý příspěvek > |  |
|  | Problémy po delším odstavení stroje se spalovacím motorem, 14.10.2016 tak to robíte celý čas zle. treba používať odmerný valec z laboratória a injekčné striekačky, lebo 1:50 nie je sranda. :D |  | Problémy po delším odstavení stroje se spalovacím motorem, 14.10.2016 nemorálne je tu písať o zastupoch ľudí pred servisom, ale je pravda, že s tým skúsenosť nemám, nezvyknem behať po servisoch. výrobca okrem toho, že predpisuje zmes 1:50 tak predáva balenie oleja, kde je aj mierka, ktorá slúži na PRESNÉ... celý příspěvek > |  | Problémy po delším odstavení stroje se spalovacím motorem, 14.10.2016 Veľmi dôležitá je konštrukcia stroja s ohľadom na vek, to zrejme vypovedá o odolnosti, resp. náchylnosti na poruchu spôsobenú zmesou. každý, kto tu napíše iný názor, resp. skúsenosť ako je "názorový prúd" na tomto fóre, tak je zakopaný pod čiernu... celý příspěvek > |  | Hobby pila Stihl nebo Dolmar, 13.10.2016 zase toto fórum neberte ako úplne smerodajné, lebo tu chodí celkom úzka skupina ľudí, ktorí majú určité skúsenosti, ale nemusí to odrážať realitu, ani predajnosť, či trhové podiely jednotlivých značiek, poruchovať resp. kvalitu modelov. pre... celý příspěvek > |  | Sadbové zemiaky - stupeň množenia, 11.10.2016 dakujem, nemyslel som to tak, že posudzovať kvalitu sadby stupnom mnozenia, ale skor ako to je, resp. prečo to je tak. rozmyslam nad tym odkedy som pocul jednu reportaz o druzstve, ktore sa venuje vyslovene len sadbovymi zemiakmi a rozmyslam, ktorych... celý příspěvek > |  | Sadbové zemiaky - stupeň množenia, 8.10.2016 sadbové zemiaky sú označené rôznymi stupňami množenia C1, C2, E tzn. že C2 sa môžu použiť na sadenie 1x, C1 2x a typ E 3x. chápem tomu tak, že keď mám C2, tak zasadím, vykopem ale už zemiaky nie sú vhodné na ďalšiu sadbu aj keď majú veľkosť,... celý příspěvek > |  | Pocta Rubinole, 8.10.2016 vyzerajú nádherne. z úplne neznaslosti som kúpil asi 3 stromy tejto odrody, lebo mi prišli veľmi chutné. horšie, že u mňa asi nedozrejú, ale aspoň sa môžem potešiť fotkami tu :D |  | Hecht 7100, 7.10.2016 viem, že tu píšu len spokojní zákazníci, nie predajcovia, ale keby mi niekto v predajni dá argument o kvalite a dlhovekosti strojov poukazaním na inzerciu, tak sa otočím a nikdy sa nevrátim.
takéto závery kvality a dlhovekosti je možné... celý příspěvek > |  |
|  | Které zvíře zabíjí ptáky a nosí je na jedno místo?, 7.10.2016 mne tak na to isté miesto kladol mŕtvoly myší, potkanov, krtkov, vtákov bývalý vlčiak, bral to zrejme ako svoju povinnosť, keď prvá mŕtvola tam bola mačka a v noci sa nudil, tak všetko čo podľa jeho uváženia nepatrilo na pozemok, bolo ráno na rohožke... celý příspěvek > |  | Které zvíře zabíjí ptáky a nosí je na jedno místo?, 7.10.2016 keď by narážali do okna, tak snáď by bol nejaký rozptyl na zemy uhynutých vtákov, nejakí by skončili na lavičke resp, v okolí, lebo veď kolmo by nemuseli naletieť do okna a aj keby, tak snáď by to v momente neznamenalo smrť. pre mňa pod lavičkou... celý příspěvek > |  | Založení trávníku na orné půdě, 6.10.2016 ale u nás asi fakt ježkovia nežijú, lebo ja som mal to šťastie snáď 3x vidiet ježka, stále rovnako sa teším, keď to vidím. ešte k tomu zašpinaveniu detí. kamarát mal syna a stále ho nosil ku mne do bytu a na moju otázku prečo, tak že manželka stále... celý příspěvek > |  | Založení trávníku na orné půdě, 6.10.2016 tu umelu travu som predychaval aj ja, hned som si spomenul na detstvo u starych rodicov, ktori chovali hospodarske zvierata a este rucne kosili, sušili a zbierali seno a ja som síce plakal, lebo moja predstava o ideálnych prázdninách bola iná, ale... celý příspěvek > |  | Kam se poděl Šampion?, 5.10.2016 mám záhradu na južnej a severnej strane. na severnej strane mám dve staré jablone, ktoré som chcel vyrezať a o ktoré sa nikto nestara, ale nechám si ich. na jednej je asi odroda jablon malinova hornokrajská a tá bola zrelá už pred mesiacom, suseda má... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|