|
Příspěvky uživatele - 227.186
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Meduňka, 22.8.2008 Díky za nápad s tím vínem, už jsem byla zoufalá, co s takovým množstvím budu dělat. Doma budou tiše zááávidět. Tak to jsem zvědavá. Mějte se... |  | Ptačí zob - zastřihnutí a vysazení nového, 14.8.2008 Já to dělám už 3 roky. Měli jsme pár rostlin a těď už mám asi 15 m dlouhý. ten nejstarší, čtyřletý, dosahuje už víc jak metr a půl do výšky. Nejlépe se mi ujal vždy vysazený na podzim. Zapíchnutý dřevnatý stonek přímo bez stimulátoru do místa,... celý příspěvek > |  |
|  | Přísavník, 25.7.2008 Já jsem loni na jaře koupila 1 rostlinu v Bauhausu za 150,- a na podzim jsem střihla 2 konečky a se stimulátorem dala do květináčů. Vypadalo to že zahynuly, protože byly v chladu v předsíni, kde netopíme, ale s prvním sluníčkem se zazelenaly. Na... celý příspěvek > |  | neznámá exotická rostlina - Delonix, 21.7.2008 Dobrý den, nevím teda jestli pokvete, někde psali že snad jako desetiletá, ale jen SNAD. :-))) Mám 2 rostlinky od jara a rostou jako blázen. Teď na léto jsem je dala ven a daří se jim výborně. Co se týče napilování, tak to jsem nezkoušela. Posílám... celý příspěvek > |  | Přísavník pětiprstý a Wistéria, 15.5.2008 Taky mám z Aukra Delonix a daří se mu dobře. Zatím.
Ten přísavní jsem koupila v Bauhausu (150,-Kč/ks) a v pohodě jsem ho namnožila na podzim řízky namočenými do stimulátoru. Na jaře se probral a už ho mám na zahradě. Wistérii zkouším taky z toho... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|