Příspěvky uživatele - 80.4

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Pampelišky, jetel, houby, 29.4.2008
Od toho je fórum, paní Simono, aby se američtí i angličtí tatíci mohli zeptati, jak ostatní bojují proti plevelu. Že se ostatním líbí čistý trávník bez plevelů, je snad jeho věc. Já doma mám českého tatíka a ten taky bojuje. Mít trávník jen z... celý příspěvek >
Poraďte popínavku na pletivo co mohu ještě nasít, 24.4.2008
Co fazole? Rostou rychle, jsou moc pěkně a ještě sklidíte úrodu. D.H.
zásilková zahradnictví, 24.4.2008
Zatím nemám. Objednávala jsem začátkem dubna poprvé. Napsali, že balík s rostlinami přijde v druhé polovině května. Mám objednány čarověníky na kmínku, takže jsem moc zvědavá, v jakém stavu přijdou.D.H. 
zásilková zahradnictví, 23.4.2008
Včera jsem obdržela balík od firmy Lukon Glads. Příspěvky na ně tu byly většinou kritické, takže jsem objednávala se strachem. Ale nechala jsem se zlákat kvůli Arisarum proboscideum (myší ocásky). Přiobjednala jsem ještě skalkové kosatce, jednu... celý příspěvek >
Kdy sázet jiřiny?, 16.4.2008
Já to dělám přesně tak - hlízy zasadím do květináčů a pro zmrzlých zasadím ven už narašené. Alé hlíza by měla opustit tak do týdne, 14-ti dnů. Tak z té Vaší už asi nic nebude, zřejmě bude uhnilá. Daniela
Kdy s truhlíky ven?, 16.4.2008
Já mám převislé i stojací muškáty venku už asi 14 dní. Nemám je přímo v korytě na balkoně, ale na balkoně pod okny (u stěny domu - tady jsou zatím více chráněny i proti větru). Venku jim je už určitě líp než doma a teploty byly už i v noci přijatelné... celý příspěvek >
Sedmikráska, 15.4.2008
Sedmikráskový med dělám každým rokem a dávám dětem v zimě preventivně proti nachlazení. Je výborný. Sedmikrásek mám plnou zahradu, budu je muset taky trochu usměrnit. Ale čistý upravený trávník mi nevadí,  u nových domů kde je vše vzorně... celý příspěvek >
Hubeni mravencu na zahrade, 13.4.2008
Proč není polystyrén dobrým krokem k zateplení. Máme zateplený celý barák a žádné problémy v tom nevidím? 
mravenci v zahrade, 13.4.2008
Určitě mravenci, na mladých vyklíčených rostlinkách jich bylo plno.  Musela jsem vysít na jiné místo.
bugénvilea (Bougainvillea glabra), 13.4.2008
Myslím, že ta venku už se nevzpamatuje. Těžko přežívá i doma, tak venku celou zimu těžko přežila. Zkuste si v létě tu novou rozmnožit, ať máte raději na zimu do zásoby.  Já mám jednu starou a 5 mladých namnožených, ale drží se mi na ní mšice.... celý příspěvek >
mravenci v zahrade, 12.4.2008
Tak mně např. když naseju petržel a mrkem a rýsují se pěkně řádky, tak ji kompletně zlikvidujou. Petržel vysévám mnimálně dvakrát. To samé u výsevu letniček.A drží se mi nejen tam kde je sucho. Ve skalce, kterou mám oblemovanou menšími kameny - co... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika