|
Příspěvky uživatele - 103.201
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
olej z výfuku, 17.7.2008 Tento jev se projevuje zejména u nového motoru, který není seřízen po záběhu. Příliš bohatá směs způsobuje vytékání nespáleného oleje výfukem. Po seřízení dojde k ochuzení směsi a vyšším teplotám plynů - už to nebude dělat. Souvisí s tím obecně i... celý příspěvek > |  | Vyplatí se bruska na retězy motorových pil?, 16.7.2008 Já s ní brousím více druhů řetězů - Oregon, Stihl, Carlton, ostatní značky jsou většinou Oregon s názvem toho, kdo si to nechal vyrobit. Zásadní rozdíl je u modrání - vysoká teplota zubu - v tom, jestli pouze ostříte běžně ztupený řetěz, nebo řetěz,... celý příspěvek > |  |
|  | Křovinořez MTD 990 AST, 16.7.2008 Vypadá to, že nejen u těchto dat je to buď úmyslně, nebo neznalostí popletené. Max. výkon je vždy nějaká hodnota uváděná při určitých otáčkách motoru. Další údaj je max. kroutící moment - ten je dosahován při nižších otáčkách a také nižším výkonu.... celý příspěvek > |  | voda v bazénu, 13.7.2008 Zapoměl jsem odpovědět, nic se nestalo, dík za tip na krystalickou sodu na praní. Je to levné (balení kolem 20,-Kč) a až po přečtění na obalu jsem zjistil, že je to ofic. na úpravu pH + i v bazénové vodě. My tento přípravek nepoužíváme, tak jsem to... celý příspěvek > |  | vysoke PH, 13.7.2008 Já toto řeším dopouštěním čerstvé dešťové vody(kyselejší reakce). Ale asi nemáte či nemá každý tuto možnost. Jinak je to nutné řešit chemicky. Případně zkusit jinou chemii. |  | Nová pila, 13.7.2008 Jani z technického hlediska s Vámi souhlasím, to ostatní je zkušenost Vaše, ale je to stejné u nás - jsou dobří i ti špatní prodejci a servisáci. |  | Nová pila, 12.7.2008 Vy jste nevěřící Tomáš. To si opravdu myslíte, že jsem to nějak schválně zkreslil. To bych si tedy nedovolil. Ale Vás se to dotklo, že se to vůbec mohlo stát. Stalo a jak je zřejmé, vícekrát. Pořád se motáte dokola a otevíráte svoje... celý příspěvek > |  | Nová pila, 12.7.2008 Jani, asi jste mě nepochopil - mám na mysli po opravě - dejme tomu u Vás - jen příklad - zaplatí zákazník 4400,- a ten garážový opravář mu po pár hodinách provozu - když to nejede - zjistí, že sice bylo x součástek naúčtovaných a tedy by... celý příspěvek > |  | Poměr oleje, 12.7.2008 Máte pořád možnost držet se návodu pily - to je priorita, dále se zeptat prodejce. Že je na oleji napsáno mísit 1:50 neznamená, že je tento poměr vhodný pro každý motor. Záběh je dle podmínek cca 10-15 spotřebovaných nádržek benzínu. V záběhu se... celý příspěvek > |  | Nová pila, 12.7.2008 I tyto reakce jsou lehce vysvětlitelné. Totiž je třeba se na to podívat i z druhé strany, že dost nespokojených majitelů pil se po " kvalifikovaných opravách" rozhodlo řešit závady po svém. Ne všichni dopadli tak, jak popisujete, že to pokazili, ale... celý příspěvek > |  |
|  | Nová pila, 12.7.2008 V tomto máte pravdu - reklamace při poškození motoru, ale zatím to zde bylo u nových pil o tom, že se dusí při přidání plynu, špatně startuje, běží řetěz. Nepostřehl jsem nějakou snahu vytáčet - resp. seřizovat pilu do max. otáček - nějaké... celý příspěvek > |  | Nová pila, 11.7.2008 Tak jsem se teď díval do cz návodu H 346 XP nový model - www.husqvarna.cz a nejen v tomto návodu je uvedeno jak jemné seřízení po záběhu, tak základní nastavení na hladinu moře - nutnost případně doseřídit i na... celý příspěvek > |  | Řasa v bazénu, 10.7.2008 Bude to vodou ze studny, která je asi hodně tvrdá a přípravky způsobují, že rozpuštěné látky ve vodě vytvářejí usazeniny. Teoreticky by mělo toto po určité době ustat, ovšem asi dopouštíte chybějící vodu, tím se proces opakuje. Pokud máte... celý příspěvek > |  | voda v bazénu, 10.7.2008 Zelený bazén je způsoben malým obsahem dezinfekce - chlóru, po aplikaci chlór šoku a vločkovače musíte filtrovat stále, jinak to máte ve vodě. Bílá voda je způsobena větším obsahem iontů Ca a Mg. Opět intenzívně filtrovat po aplikaci vločkovače,... celý příspěvek > |  | Křovinořez Hecht MTS 40, 10.7.2008 Na filtr se můžete podívat, při intenzívním provozu je to Vaše povinnost jej vyměnit - cca jednou za rok, u pil čtvrtletně, ale to je intenzívní provoz - to znamená, že nádrž byla x krát otevřená a napadalo tam hodně nečistot. Filtr zachycuje -... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|