|
Příspěvky uživatele - 103.201
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Výběr motorové pily, 30.7.2008 V tomto problém nevidím a nedělám to jen já. Myslím si, že je to stejně na tazateli co chce - to si vybere a já mohu pouze doporučovat. Vám to může být šuma fuk - tedy pokud nechcete bezpodmínečně, aby si koupil co chcete Vy. Já jsem... celý příspěvek > |  | Husqvarna nebo Stihlka?, 30.7.2008 Někdy si připadám, jako začátečník, vypadá to na jasnou záležitost a nakonec jde ven i klika, nebo válec dolů a zkouška těsnosti skříně. Když si to přečtu, že nejen já - nebo i Vy, který máte současné vybavení, stálou praxi hledáte déle, tak to... celý příspěvek > |  |
|  | Výběr motorové pily, 30.7.2008 To ale neznamená, že když jsem přidal do výběru Dolmar, že je to povinnost si jej prohlédnout, nebo dokonce koupit. Doporučuji to, co mám vyzkoušené, a je to možná výhodná alternativa. Stačí, aby tazatel uvedl, že ho zajímají... celý příspěvek > |  | Výběr motorové pily, 30.7.2008 Však já to nevyčítám Vám, ale na 20 m dřeva mít vlastně volbu jen v profi, protože farm jste sám uvedl, že ne - je jaksi málo. |  | Jak startovat?, 30.7.2008 Tady jsem to pochopil tak, že po startu se sytičem motor naskočí, ale po jeho vypnutí postupně zhasne. Hlavně, že je to na dobré cestě. |  | Výběr motorové pily, 30.7.2008 S tímto souhlasím, ovšem je to těžké, pro spokojeného uživatele HQ, který chce pilu koupit novou, nebo vůbec první pilu, tak jít do profi??? To je bohužel nyní díra v nabídce HQ - farm - 55 dosluhuje, 350 má svoje neduhy a nové typy ...... celý příspěvek > |  | Husqvarna nebo Stihlka?, 30.7.2008 Zde by vyhrála ve spotřebě 346, v konstrukci řešení řetězového kola 280, boční napínání také 280, celková manipulovatelnost 346 - je profi a to je v konstrukci poznat, vibrace jsou velmi dobré u obou typů, ale 346 je odolnější, technika - i... celý příspěvek > |  | Husqvarna nebo Stihlka?, 30.7.2008 Srovnáváte profi pily HQ s farm Stihl. Nelze jednoduše podle cca výkonu vše hodit do jednoho pytle a vybrat. Detaily pil jsem dříve popsal a v tomto výběru bych sestavil pořadí 357,346,310 - navíc farm 310 již je starší typ. Výkonově budou... celý příspěvek > |  | Partner vs Jonsered, 30.7.2008 Těžko se odpovídá, neboť je to další nepřesný dotaz a je třeba postupně zjišťovat, co chcete. Z pohledu techniky a závad nedoporučuji, z pohledu několika metrů do krbu budiž, z pohledu zajištění dřeva pro RD, kdy nevíte, jaké dřevo budete řezat... celý příspěvek > |  | El. strunová sekačka - jaký výkon, síla struny?, 29.7.2008 Ať to nemusíte hledat podle odkazu a já psát. Pro Vaši představu o tom, co jsem myslel tím kvalitní strunová sekačka by to mělo stačit. Jinak benzín je zde také zmíněn a má svoje přednosti i zápory, stejně jako elektřina...ET 100C nyní stojí cca... celý příspěvek > |  |
|  | nastavení H 323R po záběhu, 29.7.2008 Vícekrát jsem popisoval, jak karburátor nastavit. Jestli jste si vědom, co chcete dělat, tak jen ve stručnosti - po záběhu není třeba takové seřízení - velké změny, jako po GO, nebo opravě karburátoru. Po záběhu se pouze... celý příspěvek > |  | H 323 R, 28.7.2008 Tak už přišla i objímka, přece jen díly jsou. Cena 1400,-Kč. |  | Jeden nebo dva pístní kroužky?, 28.7.2008 K tomuto bych uvedl, že 1 pístní kroužek je při vyřešení chlazení vhodnější. Motor je pružnější a ekonomičtější. 2 pístní kroužky mají větší třecí odpory, ale také větší plochu na přenos teplot na válec. Pokud je to z tohoto pohledu... celý příspěvek > |  | Jak používat rotavátor, 28.7.2008 Nevím přesně, jaký máte rotavátor, ale u těch malých je nutné, aby radlička brzdila stroj - tím nože provádějí drcení půdy. Přední kolečko nepoužívám, je pro přepravu. |  | El. strunová sekačka - jaký výkon, síla struny?, 28.7.2008 Síla struny není ve výběru rozhodující. Pro daný výkon motoru je výrobcem doporučena síla struny. Jestli Vám vyhovuje el. strunovka - resp. bude stačit, zvolte výkon cca 1000W a dále máte 2 možnosti - buď to bude kvalitní a dražší - např.... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|