Příspěvky uživatele - 103.201

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Výběr motorové pily, 30.7.2008
V tomto problém nevidím a nedělám to jen já. Myslím si, že je to stejně na tazateli co chce - to si vybere a já mohu pouze doporučovat. Vám to může být šuma fuk - tedy pokud nechcete bezpodmínečně, aby si koupil co chcete Vy. Já jsem... celý příspěvek >
Husqvarna nebo Stihlka?, 30.7.2008
Někdy si připadám, jako začátečník, vypadá to na jasnou záležitost a nakonec jde ven i klika, nebo válec dolů a zkouška těsnosti skříně. Když si to přečtu, že nejen já - nebo i Vy, který máte současné vybavení, stálou praxi hledáte déle, tak to... celý příspěvek >
To ale neznamená, že když jsem přidal do výběru Dolmar, že je to povinnost si jej prohlédnout, nebo dokonce koupit. Doporučuji to, co mám vyzkoušené, a je to možná výhodná alternativa. Stačí, aby tazatel uvedl, že ho zajímají... celý příspěvek >
Však já to nevyčítám Vám, ale na 20 m dřeva mít vlastně volbu jen v profi, protože farm jste sám uvedl, že ne -  je jaksi málo. 
Jak startovat?, 30.7.2008
Tady jsem to pochopil tak, že po startu se sytičem motor naskočí, ale po jeho vypnutí postupně zhasne. Hlavně, že je to na dobré cestě. 
S tímto souhlasím, ovšem je to těžké, pro spokojeného uživatele HQ, který chce pilu koupit novou, nebo vůbec první pilu, tak jít do profi??? To je bohužel nyní díra v nabídce HQ - farm - 55 dosluhuje, 350 má svoje neduhy a nové typy ...... celý příspěvek >
Zde by vyhrála ve spotřebě 346, v konstrukci řešení řetězového kola 280, boční napínání také 280, celková manipulovatelnost 346 - je profi a to je v konstrukci poznat, vibrace jsou velmi dobré u obou typů, ale 346 je odolnější, technika  - i... celý příspěvek >
Srovnáváte profi pily HQ s farm Stihl. Nelze jednoduše podle cca výkonu vše hodit do jednoho pytle a vybrat. Detaily pil jsem dříve popsal a v tomto výběru bych sestavil pořadí 357,346,310 - navíc farm 310 již je starší typ. Výkonově budou... celý příspěvek >
Partner vs Jonsered, 30.7.2008
Těžko se odpovídá, neboť je to další nepřesný dotaz a je třeba postupně zjišťovat, co chcete. Z pohledu techniky a závad nedoporučuji, z pohledu několika metrů do krbu budiž, z pohledu zajištění dřeva pro RD, kdy nevíte, jaké dřevo budete řezat... celý příspěvek >
El. strunová sekačka - jaký výkon, síla struny?, 29.7.2008
Ať to nemusíte hledat podle odkazu a já psát. Pro Vaši představu o tom, co jsem myslel tím kvalitní strunová sekačka by to mělo stačit. Jinak benzín je zde také zmíněn a má svoje přednosti i zápory, stejně jako elektřina...ET 100C nyní stojí cca... celý příspěvek >
nastavení H 323R po záběhu, 29.7.2008
Vícekrát jsem popisoval, jak karburátor nastavit. Jestli jste si vědom, co chcete dělat, tak jen ve stručnosti - po záběhu není třeba takové seřízení - velké změny, jako po GO, nebo opravě karburátoru. Po záběhu se pouze... celý příspěvek >
H 323 R, 28.7.2008
Tak už přišla i objímka, přece jen díly jsou. Cena  1400,-Kč.
Jeden nebo dva pístní kroužky?, 28.7.2008
K tomuto bych uvedl, že 1 pístní kroužek je při vyřešení chlazení vhodnější. Motor je pružnější a ekonomičtější. 2 pístní kroužky mají větší třecí odpory, ale také větší plochu na přenos teplot na válec. Pokud je to z tohoto pohledu... celý příspěvek >
Jak používat rotavátor, 28.7.2008
Nevím přesně, jaký máte rotavátor, ale u těch malých je nutné, aby radlička brzdila stroj - tím nože provádějí drcení půdy. Přední kolečko nepoužívám, je pro přepravu.
El. strunová sekačka - jaký výkon, síla struny?, 28.7.2008
Síla struny není ve výběru rozhodující. Pro daný výkon motoru je výrobcem doporučena síla struny. Jestli Vám vyhovuje el. strunovka - resp. bude stačit, zvolte výkon cca 1000W a dále máte 2 možnosti - buď to bude kvalitní a dražší - např.... celý příspěvek >
Další diskuze:  3637383940>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika