|
Příspěvky uživatele - 103.201
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Výběr motorové pily, 9.8.2008 Máte jistě čas si to v klidu rozmyslet. Podívejte se na pily více značek a potom si uděláte porovnání sám. |  | Vari Honda IV, 9.8.2008 Máte vypínání zapalování na páce želva /zajíc v krajní poloze této páky? |  |
|  | Vari Honda IV, 9.8.2008 Nejprve se podívejte, zda opravdu není známka nějakého poškození na ovládací mechanice. Potom se podívejte, jestli je v nádrži benzín - to si nedělám legraci, ale i to se stane. Ověřte, zda vypínač zapalování je v pořádku a funguje a fajka... celý příspěvek > |  | Vari Honda IV, 9.8.2008 Podle popisu máte asi motor Honda GCV 160-190. Nevím, co tím přesně myslíte - přestaly fungovat volnoběžném otáčky. Při odstavení z max. otáček motor neběží na volnoběh a zhasne? |  | Výběr motorové pily, 9.8.2008 Neuvádíte žádné podrobnosti k výběru benzínové pily. Když máte el. pilu Dolmar a jste spokojen, tak asi nemusím vysvětlovat, že to je výrobce velmi kvalitních výrobků. Co mám vyzkoušené, tak bych Vám doporučil PS420, případně dle upřesnění... celý příspěvek > |  | Jakou hobby benzinovou pilu?, 9.8.2008 To je sice pravda, že bych mohl PS 5000 zvýhodnit slabším řetězem, ale o to při tom srovnání nešlo. Já jsem srovnával výkon PS420 s výrobcem doporučeným řetězem (který je k pile dodáván) a PS5000 taktéž. Obě pily jsou výkonem i objemem někde... celý příspěvek > |  | Dolmar PS-5000 nebo Husqvarna 346XP?, 9.8.2008 Pozor - to jste mě nepochopil, nebo jsem to vysvětlil málo. Uváděl jsem příklad pro 38cm lištu, že u 0,325 bude 64 článků a u 3/8 56 článků. Samozřejmě, že lišty se musí vyměnit, neboť by řetěz 0,325 nemohl bez přeskočení - jiná rozteč zubů na... celý příspěvek > |  | Dolmar PS-5000 nebo Husqvarna 346XP?, 9.8.2008 Testů víc k tomuto tématu k dispozici nemám, jiné testy typu - že není k dispozici jediná naměřená hodnota, nejsou pro mě testy, ale cílené ovlivňování spotřebitele. Dále na nich není v záhlaví uvedeno : Offizielles Organ der... celý příspěvek > |  | Dolmar PS-5000 nebo Husqvarna 346XP?, 9.8.2008 To byl jiný test - těžebních pil co jste viděl, test PS 5000 a dalších pil je např. www.hesseland.de/download/ps_5000_testbericht.pdf. |  | Jakou hobby benzinovou pilu?, 8.8.2008 Řezná spára - lidově šrank, je mezera, kterou vyřízne ve dřevě řetěz. Z pohledu toho, co jste navrhl - souhlasím. Je vhodnější i jeden řetěz opotřebovat, než kupovat spec. řetěz, který stojí co 3 běžné řetězy i víc. Navíc tento řetěz doma... celý příspěvek > |  |
|  | Jakou hobby benzinovou pilu?, 8.8.2008 K těm videím - PS 420 měla základní nastavení pro záběh, PS 5000 již po záběhu.Po seřízení se PS 420 chová v řezu jistě a výborně akceleruje. Předností je také max. výkon při 9500 ot./min a max. otáčky 13500, což je běžná hranice profi. Z toho... celý příspěvek > |  | Dolmar PS-5000 nebo Husqvarna 346XP?, 8.8.2008 Některé modely pil - konstrukce jsou tak povedené, že je výrobci pouze průběžně vylepšují až po stav, kdy je již nutné udělat základní konstrukci novou, protože již to není technicky možné, nebo se nevyplatí překopat půl pily z důvodu třeba otočení... celý příspěvek > |  | Dolmar PS-5000 nebo Husqvarna 346XP?, 8.8.2008 Pro občasné použití bych neřešil problém s poruchovostí. Pokud se něco objeví, tak je to vyřešeno v záruce. Pily jsou nastaveny na záběh a potom je nutné - po cca 10- 15 nádržkách a dle provozu, nadmořské výšky mírně seřídít na optimální stav. Záruku... celý příspěvek > |  | Jakou hobby benzinovou pilu?, 7.8.2008 To se nedá říct nahněvalo, ale ujistilo v tom, že jste pořád stejný. Navíc si nepamatujete, co jste napsal o pár řádek výš. |  | Jakou hobby benzinovou pilu?, 7.8.2008 Vy si nedáte pokoj. Ale víte co, začal jste, že pila je na takové množství zbytečná, ale hned nevšímejte si toho a pokračujte v diskúsii. Potom ale opět uvedete, že je to zbytečné, že to pořeže nějaká babka. Opět kazíte toto téma, neboť... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|