Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kvasenie stavy z cukrovej trstiny, 2.11.2017 Tak to zdravím do 沖縄本島. Snad ty znaky systém skousne:-)))
Pan Valenta doporučuje přidávat cukr na třikrát u vín dezertních, tedy sladkých a s vyšším obsahen alkoholu. Souvisí to s osmotickým tlakem na kvasinkové stěny.... celý příspěvek >
Kvasenie stavy z cukrovej trstiny, 1.11.2017 V naších krajích lze vypěstovat a v domácích podmínkách lisovat cukrovou třtinu? Nestačím se divit.
*
Mi se nepodařilo smysluplně zpracovat ani cukrovku.
(A to se hodně potravinářského lihu vyrábí z melázy - odpadu po jejím zpracování).
Ale... celý příspěvek >
Pravokořenné stromy, 1.11.2017 Mně se podařilo kdysi omylem zpravokořenit zahrabanou větev Průsvitného letního. Stromek pak rostl vcelku normálně.
A můžu se zeptat jak ten stromeček z té větve dopadl? Máte ho ještě?
Rafael.
Třešnička neroste, 1.11.2017 Třešně na klasických podnožích jsou dle mého názoru a zkušeností nejméně náročným ovocným druhem na řez. Stačí jen základní povýsadbový a pak už bez zásahu rostou jak mají a není třeba je nijak krotit a vychovávat.
*
Ale jak se chovají na... celý příspěvek >
Pravokořenné stromy, 1.11.2017 A co to udělat takhle:
Vybrat si vhodně rostoucí větev na stromě a na ní nasadit nádobu s výsevním substrátem a čekat až tam něco zakoření?
Ale nezkoušel jsem to nikdy - neměl jsem k tomu důvod.
Jen jsem zkoušel párkrát nejrůznějšími způsoby... celý příspěvek >