Příspěvky uživatele - 67.66

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Sissy, 25.1.2017
Napadol ma kúsok jednej pesničky. Na stražnici samí četnici, keď dal nový prispevok vrhli sa naňho ako vlci. Nikdo se na Vás nevrhl, naopak jsme vděčni, že nás s novinkami seznamujete. Vrhli jsem se na pisálka, co napsal ty těžko uvěřitelné... celý příspěvek >
Staré odrůdy, 25.1.2017
Je pravda, jak píše Ing. Fidla, že některé odrůdy vadnou, přičemž si zachovají chuť i šťavnatost. Jiné jsou naproti tomu napohled bez vady, přitom moučnatí.  Někdy pozoruju rozdíly i u jedné odrůdy v závislosti na době sklizně a stupni zralosti.... celý příspěvek >
Sissy, 25.1.2017
No, je to zajímavá stránka, ta řecká, ale já bych zůstal spíš při zemi. Ony ty informace  (a nejen o tom, že už nebudem chtít jíst jinou hrušku) jsou samy od sebe úsměvné.  Nejen rezistence na Erwinii, ale i tolerance k meře - to jako že... celý příspěvek >
Staré odrůdy, 24.1.2017
Musím říci, že bych napsal skoro to samé, co pan Kamil. Možná s nepatrnými obměnami: S Boskoopským souhlasím, ale k pěstování mě to nepřimělo. Soudím, že by to byla dobrá pozdní odrůda k sušení. Jadernička mi chutná James Grieve jsem ještě... celý příspěvek >
Staré odrůdy, 23.1.2017
Z výčtu zadavatele jsem pěstoval 18 odrůd, v současnosti už jen osm. Mohu odpovědně říci, že až na výjimky (Jeptiška, částečně Strýmka a jim podobné hospodářské odrůdy) jsou prakticky všechny odrůdy - včetně starých - při adekvátní péči na vhodném... celý příspěvek >
Staré odrůdy, 22.1.2017
Já bych to, co se pěstuje a poptávku v širším slova smylu - kdo je pěstuje - rozdělil na tři skupiny: 1. Odrůdy, které se pěstují v propdukčních sadech. Rozhodují kriterie, prodejnosti, tedy profesionální pěstitelé 2. Odrůdy nabízené v... celý příspěvek >
TreeGuard, 19.1.2017
ALE je potřeba si uvědomit, že tlející mulč odebírá hodně dusíku (broskvoně brzy stagnovaly) Ono to tak úplně není. Ze dvou důvodů: 1. Tlející dřevo a obecně materiály s vysokým poměrem C/N berou dusík z půdy, ale jen pokud jsou do ní... celý příspěvek >
Spolahlivo rodiace jablone, 19.1.2017
Paní Jana píše, že je začiatočník. Říkal jsem, že na jejím místě bych tak začal, ne skončil.
TreeGuard, 19.1.2017
Kdyby to sem nevložil pan Fiala, řekl bych si - aha, zas nějaký prodejce, co své zboží nemůže prodat a nechce platit za reklamu... Starý negativista.
Zasilková zahranictví, 19.1.2017
Nechci komentovat kvalitu prodávané sadby, za tu většinou zásilkové obchody mohou jen částečně, protože sazenice a stromky jen přeposílají. Zaměřil jsem se na údaje v nabídce na netu. Namátkou zahradnictví Kruh (ale je jich takových víc) a jeho... celý příspěvek >
TreeGuard, 19.1.2017
Já nevím, mně se to nelíbí. Je pravda, že má zahrada nevypadá jak na těch reklamních obrázcích s travnatým kobercem. Že půdu ve výsadbových jámách mám hodně vylepšenou, to ví i plevel a určitě by našla cestu mezi kruhem a kmínkem,  
Náhrada za Idared, 18.1.2017
Třídění při sklizni je na prd. Nikdy nebudou ani ty velké tak chutné, jako po probírce. To nevím, pokud jsem vyšší stromy probíral, tak jen postupnou sklizní, ne probírkou. I když Idared v plodnosti nestřídá,  každý druhý rok je úroda na... celý příspěvek >
Náhrada za Idared, 18.1.2017
Já pěstuju už mnoho let Idaredy na přeroubované jaderničce na semenáči. "Probírku" dělám až po sklizni - menší plody zmoštuju. I tak zbude dost těch velkých. Ani na semenáči mimořádně velký strom Idaredu nenaroste.
Ktoré jablká ste obrali ako posledné?, 18.1.2017
Dobře vyvinuté Bohemie mi bohatě stačí.
Spolahlivo rodiace jablone, 18.1.2017
Bohatě a spolehlivě plodící jabloně jsou v podstatě všechny. Potřebují k tomu ale aspoň trochu příznivé podmínky. K těžší půdě jsou jabloně docela přizpůsobivé, zamokřenou však nesnáší žádný ovocný strom.    Máte-li těžkou a zamokřenou... celý příspěvek >
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika