Příspěvky uživatele - 67.66

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Topaz skoro kvitne, 21.4.2017
Je-li stromek po výsadbě správně ostříhán, květní pupeny na něm obvykle nezůstanou. Podle fotky nepoznám, jestli byl špičák zastřižený do žádané výšky kmínku. V tom případě by boční předčasný obrost měl jít pryč a květní poupata na špičáku taky. Nebo... celý příspěvek >
Vylamovanie pukov, 21.4.2017
Rašící pupeny na kmínku je asi dobré rukou setřít. Když jich na kmínku pár zůstane, nic se nestane, můžete je odstranit později.
Zahradnictví Spomyšl, 19.4.2017
Spomyšl má pěkné internetové stránky, dokonce mají udanou i podnož. To je pravda, udávat podnož by mělo být samozřejmostí. Otázkou je, můžeme-li jim věřit. Třeba u Dabrovické švestky mají napsanou podnož mahalebku. 
Mráz, 19.4.2017
predpovedajú maximum 6 stupňov a dlhodobý priemer je 15 st. Jedná sa teda o hlboký podpriemer. Podobne očakávané minimum má byť okolo 1 stupňa a priemer je 5 st. Takže toto je extrém Žádný extrém. V každém roce jsou teploty nadprůměrné i pod... celý příspěvek >
Rouby vs. sníh / mráz, 19.4.2017
mám brouka v hlavě, jestli se různé odrůdy na stromě nebudou bít, ale na druhou stranu jak ten fešák v Kanadě má na stromě 40 odrůd a strom vegetuje  Což o to, proč by strom nevegetoval. Že se ale jednotlivé odrůdy na stromě někdy bijí, to... celý příspěvek >
Beforest, 17.4.2017
Pro Beforest je typické, že při skladování nemoučnatí, spíš vadne. Taky v jeho chuti je cítit mírná a příjemná příchuť po lékořici (pro starší - po pendreku).
Přežijí ohořelé túje?, 13.4.2017
Nemůžete srovnávat dítě neúmyslně zabité autem jedoucím úmyslně   80kou a z hlouposti ohořelé tůje.      Pro mě mají dobré sousedské vztahy podstatně vyšší cenu než jakýkoli živý plot. Soud o náhradu škody možná vyhrajete a do... celý příspěvek >
Pupeny - poroste stromek?, 13.4.2017
jenomže ta očka pořád neraší a zdají se mi jakoby tam vůbec pupeny nebyly. To mi hlava nebere. Pro mě je na jaře očko a pupen jedno a totéž. Tak neraší nebo tam nejsou?
Ockovani, 11.4.2017
Jsou dvě možnosti: 1. Očka se neujala a uschla. Svedčil by pro to suchý neupadlý řapík 2. Očka vymrzla. Pro to by svědčila letošní zima. Co udělat lépe? Očkovat za plné mízy nebo forkertem, očka nezatírat - nemá to žádný smysl, ujmutá očka... celý příspěvek >
Jak ostříhat nový stromek, 11.4.2017
stromek nevažte drátem, ale osmičkovým úvazkem provázkem, ten se poddá rostoucímu kmínku a nepřiškrtí ho. Uvažte ho jen jedním provazem a navolno. Kůl je zaražen napevno, stromek oproti tomu klesá spolu se sedající zeminou v jámě. Ten Váš zůstane... celý příspěvek >
Aktivace kompostovacího procesu, 11.4.2017
Dokáže kompostér zpracovat za dobrých podmínek zkompostovat materiál za 1 rok? Hodně záleží na tom, jaký materiál kompostujete. Je rozdíl kompostovat trávu, listí, hnůj a třeba hrubou štěpku.    Podle kompopstované hmoty se taky liší... celý příspěvek >
Sloupovka na semenáči, 11.4.2017
Asi stejně. Sloupovky jsou většinou štěpované na středně až bujneji rostoucích podnožích.    Proti gustu žádný dišpitát, ale jestli jsou u Catsů udávány nějaké nedostatky, pak je to právě průměrná až podprůměrná chuť.
Angrešt a rybíz 2017, 11.4.2017
Hloupý dotaz. Co děláte s úrodou z 49 angreštů a 28 rybízů? 
Co přivézt z Itálie?, 6.4.2017
Víno v lahvích.
Zahradní altán z olše, 6.4.2017
Olše není ideální stavební dřevo. Poklud z ní chcete stavět altán, chce to jisté podmínky: Stromy by měly být nakácené v zimě, nejlépe v lednu. V dubnu je čerstvé dřevo velmi netrvanlivé Altán by měl být zastřešený a na dřevo by nemělo pršet.... celý příspěvek >
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika