Příspěvky uživatele - 60.66

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Založení kompostu - trava, hnuj, hlína, sláma, 2.8.2018
Pěstují rajčata a paprikiy v kbelících. Letošní úrodu rajčat v důsledku herbicidů v substrátu (kadeřávost)  totálně zničila. Proto chci pro příští sezonu kbelíky naplnit směsi zahradní zeminy a holubinců (nebo slepičinců). Pokládám dotaz : jaký... celý příspěvek >
Založení kompostu - trava, hnuj, hlína, sláma, 26.10.2017
Děkuji za radu. Pěkný den.
Založení kompostu - trava, hnuj, hlína, sláma, 26.10.2017
Dobrý den, v sousedství mám chovatele holubů (holubáře), který mi nabídl holubičí trus (holubince). Táží se, zda jsou vhodné do kompostu a v jakém množství. Děkuji za radu.
Srozumitelný návod pro řez a rozmnožování kanadských borůvek, 19.9.2017
Dobrý den, obracím se na Vás, kteří se zabýváte pěstováním kanadských borůvek. Dosud diskuze na toto téma pro mne jako běžného zahradkáře nebyla srozumitelná, jak postupovat u malých a větších keříků při řezu a rozmnožování. Popřípadě dolpněná... celý příspěvek >
Kadeřavost výhonů rajčat, nikdo si neví rady, 10.6.2017
Kadeřavost výhonů rajčat se projevila až dosáhly 1 metru výšky. Zemina byla bez kompostu. Dosud ostatní částí rajčat jsou "zdravá". Je naděje, že květy se vyvinou v plody rajčat?
Vhodní sousedé, 4.5.2017
Dobrý den, můžete mi prosím Vás ještě poradit vhodné a nevhodné sousedy lilku. Děkuji.
Vhodní sousedé, 28.4.2017
Prosím o radu, zda papriky a okurky jsou vhodní sousedé pro polní pěstování. Děkuji.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika