|
Příspěvky uživatele - 41.2
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Fotky kurníku a slepic, 7.5.2012  Naše Blanka |  | Vrba - kočička, 19.3.2012 Dobrý den, chci se zeptat, jestli se stříhá a kdy vrba - kočička?
Děkuji za odpověď |  |
|  | Rubinola - praskání kůry kmenů, 2.1.2012 Přestože nejsem tazatelem, děkuji panu Vláďovi za vysvětlení a rady. Rubinola mi také loni praskla v celé výšce kmene. A to jsem ji balila přes zimu až do pozdního jara do topenářských těsnění. Letos jsem ji zkusila raději natřít až do... celý příspěvek > |  | Vaše nejoblíbenější top odrůda angreštu, 11.11.2011 Pane doktore, zdařilo se dokonce i bez použití těchto přípravků. Řízky jsem pouze bez jakéhokoli zásahu šikmo napíchala do běžné zeminy ve studeném skleníku. |  | Vaše nejoblíbenější top odrůda angreštu, 11.11.2011 Možná jsem měla jen začátečnické štěstí, nicméně z devíti jarních řízků (po třech od odrůd Prima, Invicta a Karát) mi jich osm spolehlivě zakořenilo. |  | Podpník Gisele5, 11.11.2011 Stromek rostl dva roky jako z vody, péči měl dokonalou, přesto jsem jeho úhyn považovala za svou chybu. Zarazilo mě až odrazování od této podnože v zahradnictví, jehož majitel je velmi kvalitním sadařem. Proto se ptám, má-li někdo... celý příspěvek > |  | Podpník Gisele5, 10.11.2011 Chtěla bych se zeptat na zkušenosti zahrádkářů s podnoží Gisela 5. Měla jsem třešeň na této podnoži, rostla hezky, ale dvou letech najednou odešla. Následně jsem se dozvěděla od renomovaného prodejce stromků, že stejnou zkušenost... celý příspěvek > |  | Zakládání skalky, 3.11.2011  Kamínky jsou běžný stavební štěrk, přesněji ten ohlazený druh štěrku z pískoven. A rostlinky s ním problém vůbec nemají. Nejen cibuloviny, ale taky srdíčko (dicentra), pupalka, konvalinky a jiné druhy, co se na zimu schovávají,... celý příspěvek > |  | Zakládání skalky, 3.11.2011  Moje "skalka" se sice skutečné skalce moc nepodobá, ale inspirací být může. Zatím ji mám poměrně málo obroslou, existuje teprve třetí rok, časem bude zelenejší. Každopádně se pleje naprosto úžasně. Jednak je v ní velmi málo plevelu a... celý příspěvek > |  | Portulák (šrucha), 24.10.2011 Sháním semínka... nevím, kde a jak... |  |
|  | Takové bílé zvonečky, 24.10.2011 Děkuji vám oběma, bude to ona. |  | Velikost stromu Rubinola a Rozela, 21.10.2011  Podnož MM111 by měla růst nepatrně bujněji než MM106, pro názornost přikládám dva různé obrázky. Sama nevím, který je přesnější.
Pravdou také je, že u Rozely je uváděn slabý růst. Nemohu posoudit, mám ji vysazenou teprve... celý příspěvek > |  | Jezírko okolo 3000l a filtrace, 9.8.2011 No já bych asi obalil nasávání nějakým pletivovým košem, pro jistotu. Nedokážu však odhadnout zda to nebude ryby přisávat díky výkonu čerpadla. A jak to bylo s hlukem, ryby šok neměly? Díky |  | Jezírko okolo 3000l a filtrace, 9.8.2011 Řeším nákup čerpadla, kterým bych chtěl jednak občas vypustit část vody v jezírku, částečně snad i "odkalit" usazeniny na dně a také dopouštět novou vodu ze studny, prostě částečná výměna vody. Je vhodné použít kalové čerpadlo? Vybral jsem od Gardeny... celý příspěvek > |  | Voňavá sadová růže, 5.8.2011 Ještě bych ráda doplnila, že přestože je Frühlingsduft uváděna jako jednou kvetoucí, uprostřed léta opakuje. Nyní opět kvete a voní. Nejsou to již stovky květů jako na jaře, "pouze" desítky a už... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|