Příspěvky uživatele - 49.82

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Nemoc jabloně, 1.11.2017
Dobrý den, rozumím tomu dobře, že je to normální?Praskliny neošetřovat, ani jim nějak nejde předcházet. Nejedná se o nemoc a mám tomu nechat volný průběh. Tak jo. Děkuji Vám za ochotu. M.Kříž
Nemoc jabloně, 20.10.2017
Bydlím v Beskydech, 400mnm, mlhy zde samozřejmě taky máme, celý sad je ve stínu do půl jedenácté, obnažené jsem nechal roubovaná místa, pravokořené??? nevím o co se se jedná. Děkuji,. M.Kříž
Nemoc jabloně, 19.10.2017
Na fotografii je jabloň :Wealthy double red Já jí osobně před třemi lety sázel. M.Kříž
Nemoc jabloně, 19.10.2017
To není sádra, ale balzám na ošetření stromů. To usichání větví od kmene, se přineslo i na třešně a švestky. Zítra nafotím i neošetřenou větev, snad Vám to pomůže lépe určit diagnózu. Děkuji. M.Kříž
Co je to za nemoc?, 13.11.2015
Černých dírek jsem si nevšiml, ani uvnitř nebyl žádný hmyz, nebo jeho zárodek. Švestky byly scvrklé, světlé modré a potažené takovým bílým filmem. M.
Slivoně - roubovaná část pod zemí, 15.5.2014
Dobrý den, tento rok jsem zakoupil zahradu i se staršími stromy-švestky asi 5ti leté - nestříhané a sázene s rouby pod zem. Tyto stromy letos nasadily pouze par květu. Je nějaka šance na jejich záchranu? Pokud ne, mohu zasadit nové švestky letos, na... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika