|
Příspěvky uživatele - 49.82
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Nemoc jabloně, 1.11.2017 Dobrý den, rozumím tomu dobře, že je to normální?Praskliny neošetřovat, ani jim nějak nejde předcházet.
Nejedná se o nemoc a mám tomu nechat volný průběh.
Tak jo.
Děkuji Vám za ochotu. M.Kříž |  | Nemoc jabloně, 20.10.2017 Bydlím v Beskydech, 400mnm, mlhy zde samozřejmě taky máme, celý sad je ve stínu do půl jedenácté, obnažené jsem nechal roubovaná místa, pravokořené??? nevím o co se se jedná. Děkuji,. M.Kříž |  |
|  | Nemoc jabloně, 19.10.2017 Na fotografii je jabloň :Wealthy double red
Já jí osobně před třemi lety sázel. M.Kříž |  | Nemoc jabloně, 19.10.2017 To není sádra, ale balzám na ošetření stromů. To usichání větví od kmene, se přineslo i na třešně a švestky. Zítra nafotím i neošetřenou větev, snad Vám to pomůže lépe určit diagnózu. Děkuji. M.Kříž |  | Co je to za nemoc?, 13.11.2015 Černých dírek jsem si nevšiml, ani uvnitř nebyl žádný hmyz, nebo jeho zárodek. Švestky byly scvrklé, světlé modré a potažené takovým bílým filmem. M. |  | Slivoně - roubovaná část pod zemí, 15.5.2014 Dobrý den, tento rok jsem zakoupil zahradu i se staršími stromy-švestky asi 5ti leté - nestříhané a sázene s rouby pod zem. Tyto stromy letos nasadily pouze par květu. Je nějaka šance na jejich záchranu? Pokud ne, mohu zasadit nové švestky letos, na... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|