Příspěvky uživatele - 226.100

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Merkur, 19.10.2017
Jeden pestuje Merkur pod Snežkou a druhý 20m pod urovní Dunaje a pak se nemužete dohodnout jaká je to odruda.To by se melo hned vedle jmena uvadet taky nadmorská výška aby se vedelo kdo za koho kope.
Chrastavitosť: "rezistenty" versus "nerezistenty", 19.10.2017
Jste ze severu, máte tam padlí?Asi hodne málo že, za to strupovitosti určite dost. Jste milovník A 2 podnoží, na sempra cz uvádejí že je to stredne rostoucí podnož, mužete ríct jaký má prumer starý kmen A2 ve výšce pul metru, tady jsou takové... celý příspěvek >
Admirál, 19.10.2017
Tolik chvály na ten Admirál, tak to porovnejte s konkrétny odrudov jaký je v porovnání, napr.s Goldenem, Jonagoldem,Idaredem, Gala apod je lepší, podobný nebo ani ne aby si lidé dokázali udelat predstavu.Co se týka dužiny a chuti.
Chrastavitosť: "rezistenty" versus "nerezistenty", 19.10.2017
Takže asi proto nemám na Idarede žádnou strupovitost, je zajímavé žeani ani padlý možná proto že má polostín.
Chrastavitosť: "rezistenty" versus "nerezistenty", 19.10.2017
píšou že platí zásada- strupovitost se chytá hlavne na severu v chladnejších lokalitách a že padli je spíš problém jihu, je to naozaj pravda, jaké máte skušenosti s konkrétnymi odrudami, musí se taky na jihu stríkat proti strupovitosti? Uherský... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika