|
Příspěvky uživatele - 155.193
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jabloně a hrušně do teplých oblastí, 15.10.2017 Topazy sú krásne, dúfam, že aj ja také budem mať. Možno problém s Topazom je na M9, aj keď som to nikde nečítal, ale niektorý dodávateľia neponúkajú Topaz na M9, ale len na M25 a M26. |  | Jabloně a hrušně do teplých oblastí, 13.10.2017 Máte pravdu, některé věci asi skutečně řeším až moc, ale mám už takovou povahu. Bohužel nenašel jsem web, kde by byli přehledně informace o jednotlivých odrůdách a proto jsem také směřoval svůj dotaz na toto fórum, kde se mi zdá, že jsou informace z... celý příspěvek > |  |
|  | Jabloně a hrušně do teplých oblastí, 13.10.2017 Děkuji pěkně za odpověď. Pro mojich 5 jabloní jsem se rozhodl 2 x Topaz, 2 x Rubinola a pro pátý stromek váhám mezi Vandou a Lucy. Máte zkušenosti s těmito odrůdami? Merkur je pro mě příliš podzimní a trpí údajně padlím stejně jako Sirius, co je v... celý příspěvek > |  | Jabloně a hrušně do teplých oblastí, 10.10.2017 Chystám se založit ovocnou stěnu o délce 12 metrů v teplé oblasti Nové Zámky na Slovensku. Potřeboval bych poradit s výběrem vhodných odrůd jabloní a hrušní, uvažoval jsem o 5 jabloních a 2 hrušních. Hledám podzimní a zimní odrůdy odolné proti... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|