|
Příspěvky uživatele - 183.96
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Aké odrody sliviek do záhrady?, 16.7.2025 Za mňa ako ranná slivka je super chuťovo a plodná Katinka, rodí každý rok už 6 rokov 10 ročná na myrobaláne - nadm.výška 350 m svah južný. Jofela práve zhodila 3/4 plodov kvôli suchému letu, ale Top Taste plody drží. Rovnako aj Čačanská sa drží... celý příspěvek > |  | Skladovateľnosť jabĺk - 2018/2019, 14.2.2019 Pinova prekvapila kvalitou aj dnes 14.2.2019 je chruplaa a solidne šťavnatá - prekvapenie lebo po zbere sa mi zdala sucha, málo šťavnatá. |  |
|  | Choroba plodů odrůdy Jonathan, 13.1.2018 Vyera to asi na Idared |  | Merkur, 13.10.2017 Merkur som videl v ponuke - Stape Vajda, Čaklov, Východné Slovensko na dobierku cez e-shop. |  | Začiatočník, kúpa stromkov, 17.9.2013 Pozriet podnoze od firmy Prodej stromků s.r.o. a ak ste na Slovensku doporucujem objednat a konzultovat stromceky od Vajdu z Caklova (Vranov nad Toplou) - sorry inde som zatial nebol - - je to skolka na stromceky s 30 a asi aj viac... celý příspěvek > |  |
|
|
|