Příspěvky uživatele - 83.95

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Doporucte prosim 4 druhy ceresni, 14.10.2017
planujem prave, ze by som ich kupil na vtacnici. hlavne koli nekvalitnej pode. No a dospely strom asi ani nemam sancu obrat/spotrebovat, tak nech si to oberu skorce:)
Doporucte prosim 4 druhy ceresni, 13.10.2017
Nuz, vzdy je to nieco za nieco:) ak by existovala jedna univerzalna odroda, asi by zvysne nemali zmysel. Preto chcem 4 odrody, predpokladam, ze vzdy by aspon jeden strom mohol priniest nejake ovocie.
Doporucte prosim 4 druhy ceresni, 13.10.2017
este mam dotaz k tej tabulke. vsimol som si ze nie je symetricka po diagonale.  z toho podla mna vyplyva, ze ak je jedna odroda vhodny opelovac pre druhu, tak naopak to zrejme neplati. rozumiem tomu spravne? priklad: Kordia vodorovne ma... celý příspěvek >
Doporucte prosim 4 druhy ceresni, 13.10.2017
dakujem za tabulku. Nevidim tam napr. Karesovu. Je tam uvedena pod nejakym inym nazvom, alebo tam chyba? Zrejme to nebude kompletna tabulka. a co tie podpniky? ktory by bol vhodnejsi?
Doporucte prosim 4 druhy ceresni, 13.10.2017
Dobry den, planujem do zahrady (490 mnm, okolie Ziliny, mierny JZ svah) zasadit 4 ceresne. Hladam take odrody, ktore boli navzajom kompatibilne z hladiska opelovania. Napr. na tomto fore som sa docital, ze Van a Regina by sa nemali pestovat spolu.... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika