|
Příspěvky uživatele - 167.70
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Larvy v kompostu, 28.3.2020 Samozřejmě, že škodí. Nenechte si namluvit, že takový mohutný brouk se živí jen sáním nektaru z květů a chroustáním pylu. Živí se samozřejmě i zralými plody, takže si pište, že dá přednost ovoci, pokud bude na zahradě. A jistě víte, jak dopadá... celý příspěvek > |  | A je po meruňkách, 27.3.2020 Tak popis choroby říká:
Letorosty jsou obvykle napadány jestliže napadené květy neopadnou, houba jimi prorůstá přes květní stopky do větévek.
Proto mě zajímá, zda se strom nakazí pouze skrze květy, nebo je možnost i přes ranku zbylou po... celý příspěvek > |  |
|  | A je po meruňkách, 27.3.2020 Mám takový zvláštní dotaz - pokud mi mi pomrzne meruňka v květu, a zmrzlé květy ručně odstranim, je potřeba ještě stříkat proti monilii? Dostává se do stromu pouze skrze blizny, nebo i drobnými rankami po květech? |  | (Ne)prosperita stromku, 26.3.2020 A zálivku 10 % roztokem mám chápat jakože 1 kg hořké soli + 1 kg zel.skalice na 1 konev (10 l)? A toto vylít ke stromku? To by byla docela drsná dávka, ne? |  | (Ne)prosperita stromku, 25.3.2020 Mám obdobné trable. Já síranem hořečnatým hnojím vdy na podzim. Myslíte, že zálivkou na jaře se tím vliv Ca omezí? A ta skalice je důležitá kvůli tomu Fe, jinak by ji strom ze země skrz Ca nedostal? |  | Archivace slivovice, 12.10.2017 Stejně bych hodnotám analýzy nerozuměl ale shrňte to do.par slov prosím. Diky |  |
 |
|
|
|