|
Příspěvky uživatele - 208.19
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Servis motorových pil SOLO, 8.3.2018 Já jsem se setkal s odpovědí že dodávají ND pouze servisům. O polovinu se mi to zdražilo, ale nakonec i servisák žasnul... |  | Určení odrůdy - byl jsem napálen?, 10.10.2017 Tak to zkusím sám, myslím, že by to s ohledem k výrobě pálenky v této nadmořské výšce mohla být zmíněná clappova, thiriotova, hardyho, avranšská, doplní někdo další odrůdy případně vyvrátí již zmíněné.?
jiran69 |  |
|  | Prodáváte králičí maso, 28.6.2017 tedy - celého-usmrceného, staženého a většinou bez hlavy, zato s játry bez žluči a při zájmu i srdce a plíce, popř i ta hlava(bez světel) |  | Prodáváte králičí maso, 28.6.2017 Podle zájmu. Když přepálíš cenu, zústanou na oběd doma..
.Jinak ale-200kč za celého, pokud je třeba rozbourat, je to bonus, bez přirážky |  |
|
|
|