|
Příspěvky uživatele - 2.92
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Chrastavitosť: "rezistenty" versus "nerezistenty", 10.10.2017 Lid vás miluje, Lid jde za vámi.
Nekde jste tady psali takové hodnocení nemužu to najít že Rubinola je za 1 a Topáz -1,Merkur za 2 a kde dáte Admirál, jsou ješte nejaké jedničky z rezistentu, prípadne i dvojky bych bral. |  | Chrastavitosť:, 10.10.2017 Ale já myslel tento gugl na zahrada cz to vyhledávaní tady na tomto webu. |  |
|  | Chrastavitosť: "rezistenty" versus "nerezistenty", 10.10.2017 částečne máte pravdu, já si jen potrebuju vychytat všechny mouchy než se rozhodnu pro tu nejsprávnejší odrudu, já nemám tolik místa že by som si mohl koupit všechny odrudy a potom je skoušet, já chci maximálne 5 až 8 supr kvalitných odrud co možná... celý příspěvek > |  | Rudkova hruska - identifikacia odrody, 9.9.2017 Dakujem za reakciu pan Hlavaty.
Wiliamska to urcite nie je.. |  |
|
|
|