Příspěvky uživatele - 234.155

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Bratříčku, 21.8.2025
Do háje jděte vy, "diamante" PP. Kde berete tu drzost pasovat se za moderátora diskuse? Nechte to na adminy, samozvanej cenzore! Předvedl jste tady toho už hodně... Raději zalezte a mlčte.
Cosmic Crisp 🍎, 6.12.2024
Pán Korzár, Dalo by sa od Vás kúpiť teraz vrubel v zime? Mal by som vážny záujem. Ďakujem za reakciu.
Vrúbľovanie - marhule, 29.2.2020 Obsahuje fotku
To len tak vyzera, bol zeleny na reze.
Vrúbľovanie - marhule, 29.2.2020 Obsahuje fotku
Idem dnes na to. Tie bodky na vrubli su priznakom nejakeho skodcu?
Sladké řepy z hypermarketů, 2.2.2019
Pestovanie jabĺk vo veľkom a ich predaj vo veľkom je v prvom rade biznis. To je pochopiteľné a úplne v poriadku, asi len blázon by vysadil hektáre sadov a staral sa o ne bez toho, aby očakával že sa mu to vyplatí. Veľkopestovatelia sa riadia... celý příspěvek >
Veharda, 15.7.2018
Ďakujem za odpoveď Martin, máte krásnu úrodu na Veharde, zlomené vetve odrežte a rany dobre zatrite. Vypadá to tak že Veharda je vydarená odroda.
Nejranější odrůdy slivoní, 14.7.2018
Sú Katinka a Herman vhodné na kompoty a slivkový lekvár?
Padlí, strupovitost, svilušky, květopas, pilatka a obaleči na jádrovinách 2018, 14.7.2018
Odrody citlivé na chrastavitosť (Golden Del., Jonagored, Jonathan, Idared) dostali aj poslednú dávku fungicídu. Neviete ako sú na tom s odolnosťou na chrastavitosť Jonagold, Jonalord a Jonaprinc?
Rubinola - řezat či nechat být?, 6.6.2018
Nadväzujem na svoj posledný príspevok - k chorobe Rubinoly prispievateľa "obo". Myslím si, že ide o chorobu popísanú v článku ktorý kompletne prikladám na fotkách. Bohužiaľ použiteľný bude len pre tých čo ovládajú angličtinu. Choroba - o ktorej som... celý příspěvek >
Rubinola - řezat či nechat být?, 6.6.2018 Obsahuje fotku
K chorobe Rubinoly prispievateľa "obo": Nechcem a nebudem pokračovať štýlom pána Polehlu-Mičurina II (niekto kope do odrôd, niekto do Holovous, niekto do Střížovic... a niekto do ľudí). Príznaky na fotke prispievateľa "obo" ma veľmi zaujali,... celý příspěvek >
M26 - zatravneni, 12.3.2018
Aspoň prvé 2-3 roky by bolo vhodné pod stromami udržiavať bezplevelný úhor, pôdu kypriť a primerane zavlažovať. M26 u mňa na nížine a v teplej polohe nie je až tak slaborastúci podpník ako sa často uvádza (a myslím že pán Hasman tu prezentoval... celý příspěvek >
Hrušeň Abate fetel, 12.3.2018
Abate Fetel (Abbé Fetel) je naozaj pôvodom stará odroda. Jej "vznik" sa datuje do 70-tych rokov 19.storočia vo Francúzsku, väčšinou sa uvádza rok 1866. Podľa niektorých zdrojov jej pôvod siaha až do 15.storočia. Dnes sa pestuje najmä v Taliansku... celý příspěvek >
Hvězdné odrudy - rezistenti a žlutoplodé odrudy, 9.10.2017
Pán Hlavatý aby ste pochopili kam smerujú moje otázky: zaujíma ma to či pred viac ako 30 rokmi nepredali inú odrodu ako je Lucasova. Konferencie mám dva stromy a vždy mi začínajú na jar kvitnúť neskôr ako tá Lucasova. Lucasova mi samozrejme aj skôr... celý příspěvek >
Dobre ale zaujíma ma či vám Lucasova na jar začne skôr kvitnúť ako Konferencia?     Jano
Pán Hlavatý ale mňa zaujíma hlavne tá velkosť listov pri porovnaní oboch odrôd. U mňa má Lucasova menšie listy ako Konferencia. Lucasova mi na jar aj vždy skôr začína kvitnúť ako Konferencia. Ako je to u vás?     Jano
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika