|
Příspěvky uživatele - 161.36
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Vyměnit stromky?, 8.10.2017 Z tím nátěrem nesouhlasím, i natřené pupeny rašily naprosto korektně, nátěr vůbec ničemu nevadil. Těchto několik stromků je jen malá část výsadby, zbytek roste dobře. A problém byl pravděpodobně v uskladnění přes zimu v součinnosti s tvrdou zimou (u... celý příspěvek > |  | Nahuštěné pupeny na letorostu, 7.10.2017 Díky, asi máte pravdu. Vlastně mi vůbec nedošlo, že takto vypadají květní, resp. u právě vysazeného stromku jsem se s takovým vývojem ještě nesetkal, vždy se první roky tvořily výhony a až později květy... |  |
|  | Vyměnit stromky?, 7.10.2017 Omylů? Nejsem si vědom žádných omylů. Pouze byla nepříznivá situace ohledně výsadby, nemohl jsem jinak, letos už proběhne výsadba standardně na podzim. A proti zvěři - provedl jsem po výsadbě nátěr Aversolem, bez účinku. V létě jsem použil pachový... celý příspěvek > |  | Nahuštěné pupeny na letorostu, 7.10.2017  Takto mi narostly výhony na špičáku třešně (sweetheart na coltu) - jsou velmi silné, ale velmi krátké a pupeny jsou na nich značně nahuštěny. Nevíte, čím to může být způsobeno, a zda to je v pořádku a není potřeba nijak zasahovat? |  | Vyměnit stromky?, 7.10.2017  S několika stromky po složité anabázi s podzimně/jarní výsadbou nejsem přísliš spokojen a přemýšlím o tom, že bych je nahradil. Dám sem několik fotek s popisem a poprosil bych, zda byste u každého mohli zhodnotit, zda má smysl vysadit nový a ušetřit... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|