Příspěvky uživatele - 211.30

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Lipnice roční, 24.7.2017
Dobrý den Martine. Jak jste dopadl s bojem proti Lipnici? Jaký přípravek se vám osvědčil? Dekuji
Co to je za druh travy, 9.7.2017 Obsahuje fotku
Dobry den. Prosim vas co je toto za druh travy? diky
Závlaha a jehličnany, 28.5.2017
Dobry vecer. Mame automaticke zavlazovani travniku a dvou mistech bam to strika pred jehlicnan. Konkretrne smrcek a borovicku. Vadi ta zavlaha tem stromkum? Dekuji
Výběr vertikutatoru, 7.3.2017
Zdravím. Chtěl bych vás poprosit o pomoc při výběru vertikutatoru. Našel jsem dva ale nevím který vybrat: - Hecht 5654 - benzínový vertikutátor GC-SC 2240 Einhell Classic Děkuji
Postup pri prohloubeni jimky, 21.11.2016
Dobry vecer. Mam u domku 4m skruzovou jimku na destovou vodu a potreboval bych ji prohloubit. Skruze jsou az na dno. Muzu to prohloubit napr. o dva metry aniz bych to nejak betonoval? Skruze uz si asi sedat nebudou. Je to kopane v takove te vyprahle... celý příspěvek >
Užvýkané konečky trávy, 21.10.2016
Dobrý den. Tak trávník konečně začíná zelenat. Vertikutace, hnojení a závlaha pomohli:-). Sečení na výšku 35mm dobrý. Jen když to snížím na 25 - 30mm tak už vypada trávník žlutě to je normalná že nízká seč tomu nesvědčí? Děkuji
Dorovnání pozemku, 21.10.2016
Dobrý den. Chtěl bych se zeptat jak mám dorovnat ďolíky v trávníku po kopání šliců na zavložování? Někde se mi to malinko propadlo. Když to dosipu jen překátrovanou zeminou a uválcuji tak tráva proroste? Nebo je nutné ještě dosít semeno? Děkuji... celý příspěvek >
Vertikutator, 17.10.2016
Dobry den. Jaký motorový vertikutator pořídit na zahradu o rozloze 700m2? Poměr cena výkon. Představoval bych si cenu do 8tis. Dekuji
Užvýkané konečky trávy, 23.7.2016
Dobrý večer. To jste psal že se stav nejspíše zhorší. Zalévám hadicí nebo postřikovači které umístím do prostřed zahrady a nebo spoléhám na pocasí. Během sprna chci dělat automatické zavlazování. Uz mame zpracovaný projekt a chcem se do toho pustit.... celý příspěvek >
Užvýkané konečky trávy, 23.7.2016 Obsahuje fotku
A toto je travnik pred 3 roky. Sekany tou samou sekackou.
Dalsi foto
Dobry den Martine. Vas travnik je opravdu hezky. Tak jsem to po 3 dnech posekal na tech 3,5cm a vypada to pekne bile 😧 viz foto. Tak snad se za nejaky ten tyden zlepsi. Prvni foto je aktualni a jeste pridam foto jak to vypadalo cca pred... celý příspěvek >
Užvýkané konečky trávy, 18.7.2016
Dobrý večer. Děkuji za rozsáhlou odpověď. Ještě jednou jsem koukal na nastavení té výšky seče a celou dobu sekam na 45mm ne na 55mm omlouvám se. Pak je tam ještě 34,5mm a 24,5mm. Takže to poseču normálně jak sekám na těch 45mm a za 4dny na těch... celý příspěvek >
Užvýkané konečky trávy, 17.7.2016
Dobrý den. Koukal jsem do manuálu od sekačky a sekám na 55mm takže to je asi dost podle vás že? Sekačku mám VeGA 46 HWXV 6in1. Mám ji tři roky a první dvě sezony bylo vše bez problému. Ted je to druhou sezonu kdy je trávník užvíkany. Já na tý... celý příspěvek >
Užvýkané konečky trávy, 16.7.2016 Obsahuje fotku
dalsí foto
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika