|
Lipnice roční, 24.7.2017 Dobrý den Martine. Jak jste dopadl s bojem proti Lipnici? Jaký přípravek se vám osvědčil? Dekuji |
 |
Co to je za druh travy, 9.7.2017  Dobry den. Prosim vas co je toto za druh travy? diky |
 |
|
 |
Závlaha a jehličnany, 28.5.2017 Dobry vecer. Mame automaticke zavlazovani travniku a dvou mistech bam to strika pred jehlicnan. Konkretrne smrcek a borovicku. Vadi ta zavlaha tem stromkum? Dekuji |
 |
Výběr vertikutatoru, 7.3.2017 Zdravím. Chtěl bych vás poprosit o pomoc při výběru vertikutatoru. Našel jsem dva ale nevím který vybrat:
- Hecht 5654
- benzínový vertikutátor GC-SC 2240 Einhell Classic
Děkuji
|
 |
Postup pri prohloubeni jimky, 21.11.2016 Dobry vecer. Mam u domku 4m skruzovou jimku na destovou vodu a potreboval bych ji prohloubit. Skruze jsou az na dno. Muzu to prohloubit napr. o dva metry aniz bych to nejak betonoval? Skruze uz si asi sedat nebudou. Je to kopane v takove te vyprahle... celý příspěvek > |
 |
Užvýkané konečky trávy, 21.10.2016 Dobrý den. Tak trávník konečně začíná zelenat. Vertikutace, hnojení a závlaha pomohli:-). Sečení na výšku 35mm dobrý. Jen když to snížím na 25 - 30mm tak už vypada trávník žlutě to je normalná že nízká seč tomu nesvědčí? Děkuji |
 |
Dorovnání pozemku, 21.10.2016 Dobrý den. Chtěl bych se zeptat jak mám dorovnat ďolíky v trávníku po kopání šliců na zavložování? Někde se mi to malinko propadlo. Když to dosipu jen překátrovanou zeminou a uválcuji tak tráva proroste? Nebo je nutné ještě dosít semeno? Děkuji... celý příspěvek > |
 |
Vertikutator, 17.10.2016 Dobry den. Jaký motorový vertikutator pořídit na zahradu o rozloze 700m2? Poměr cena výkon. Představoval bych si cenu do 8tis. Dekuji |
 |
Užvýkané konečky trávy, 23.7.2016 Dobrý večer. To jste psal že se stav nejspíše zhorší. Zalévám hadicí nebo postřikovači které umístím do prostřed zahrady a nebo spoléhám na pocasí. Během sprna chci dělat automatické zavlazování. Uz mame zpracovaný projekt a chcem se do toho pustit.... celý příspěvek > |
 |
Užvýkané konečky trávy, 23.7.2016  A toto je travnik pred 3 roky. Sekany tou samou sekackou. |
 |
|
 |
Užvýkané konečky trávy, 23.7.2016  Dalsi foto |
 |
Užvýkané konečky trávy, 23.7.2016  Dobry den Martine. Vas travnik je opravdu hezky. Tak jsem to po 3 dnech posekal na tech 3,5cm a vypada to pekne bile 😧 viz foto. Tak snad se za nejaky ten tyden zlepsi. Prvni foto je aktualni a jeste pridam foto jak to vypadalo cca pred... celý příspěvek > |
 |
Užvýkané konečky trávy, 18.7.2016 Dobrý večer. Děkuji za rozsáhlou odpověď. Ještě jednou jsem koukal na nastavení té výšky seče a celou dobu sekam na 45mm ne na 55mm omlouvám se. Pak je tam ještě 34,5mm a 24,5mm. Takže to poseču normálně jak sekám na těch 45mm a za 4dny na těch... celý příspěvek > |
 |
Užvýkané konečky trávy, 17.7.2016 Dobrý den. Koukal jsem do manuálu od sekačky a sekám na 55mm takže to je asi dost podle vás že? Sekačku mám VeGA 46 HWXV 6in1. Mám ji tři roky a první dvě sezony bylo vše bez problému. Ted je to druhou sezonu kdy je trávník užvíkany. Já na tý... celý příspěvek > |
 |
Užvýkané konečky trávy, 16.7.2016  dalsí foto |
 |