Příspěvky uživatele - 250.194

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
nepoznáte kaktus?, 22.12.2008
Je znám i jako Mamillaria gracilis
plod opuncie, 22.12.2008
Samozřejmě že je možné vypěstovat ze semínek, z plodu opuncie další kaktusy. Pokud jste ho koupili v některém marketu, půjde nejspíš o plod Opuntia ficus indica. U opunciových plodú je možná dokonce taková zvláštnost, jako je zakořenění celého plodu.... celý příspěvek >
Zmijovec - hurá kvete, 21.11.2008
Pokud by ti vykvetl, nebo i začal růst ještě teď na podzim, tak to je opravdu zvláštní. Pěstuji je moře roků a myslím, že už vím svoje. Některé informace z knih, nebo internetu jsou zavádějící. Já kytky pěstuji v velké nádobě, v polostínu a vydatně... celý příspěvek >
Venkovní kala, 14.5.2008
V jedné publikaci jsem se také dočetl o chladném zimování. Já o tom pochybuji. Jde o africkou rostlinu, která startuje do vegetace a do květu v období sucha. Zem je v africe těžce vypalována sluncem, a proto považuji za správné přezimování v teple a... celý příspěvek >
Arón východní, 14.5.2008
Já jsem přesvědčen, že se jedná o rostlinu Arum cylindraceum - Arón východní, vyskytující se na několika místech naší republiky, (Čertoryje, okolí hradu Helfštýn). Je znám také pod jménem Arum orientale - Arón karpatský, ale to je snad jen synonymum... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika