|
Příspěvky uživatele - 99.250
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Moniliu nebo namrznutí?, 1.5.2016 Jak rozeznám moniliozu od namrznutí? |  | Kde seženu medvědí česnek?, 24.4.2016 V Taliánsku taky rostů olivy a pomeranče v sadu. Nám tady na Moravě roste v lesi aj medvědí česnek. Roste jim v Itálii??? Kde je psané, že musí růst medvědí česnek v Ústí nad Labem. (Tam sa nadlabů zas nečím inším). Já dnes budu dlabat špenát s... celý příspěvek > |  |
|  | Automatické zavlažování ve skleníku, 20.4.2016 Tak to mne také velmi zajímá!!! Hlavně bez používání 220V. |  | Problém s břečťanem, 12.4.2016 A podpálit chalupu! |  | Česnek medvědí - doba sběru, uchování, 9.4.2016 My jsme zatím rozmixovali s trochou oliv. oleje a soli na pastu a dali do chladničky. Stejně dlouho nevydrží, protože ho brzo zkonzumujeme. Pohled na kvetoucí česnek v lese je nádhera! |  | Velmi ranné Princess, 5.4.2016 Když už krájíte sadbu, řeznou plochu ošetřit práškovým dřevěným uhlím!!! |  | Obarveni Bofixu?, 2.4.2016 Teď, dokud tráva není vzrostlá, lze použít i označníky na záhonky. Čím obarvit, jsem neřešil. |  |
|
|
|