Příspěvky uživatele - 211.30

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Travní směs, 19.4.2015
Dobrý den. Chtěl bych se zeptat jak funguje regenerační travní směs? To ako rychleji vyklíčí ty seminka? Děkuji
Žlutý trávník, 17.4.2015
Ještě se zeptám. Ten drátový válec u vertikutátoru jen vyčesává a nebo i provzdušňuje? Zdá se mi že dělá i rýhy do země. Děkuji
Žlutý trávník, 15.4.2015 Obsahuje fotku
Dobře vyzkouším. Ted jsem zkosel vyrýpnout ten drn do 5cm a je vlhko dost. Přidávám fotku z dnešního dne připadá mi že už je to lepší než to bylo. Ještě mě napadlo jestli to nemuže být nějaká plíseň.
Žlutý trávník, 14.4.2015
Dobrý den. Děkuji za odpoved. Ještě jak píšete o těch vyčesávacích hrábých je to to samé, když vymením ten nozový válec ve vertikutátoru za ten s těmi dráty? Jsem začátečník a nevím pořádně co k čemu slouží. Děkuji
Žlutý trávník, 12.4.2015
Vertikutaci a hnojení jsem jiz provedl. Ale i po te vertikutaci suchá tráva uplne nezmizela ale je to lepsí. Myslíte že mám vertikutaci provest jeste jednou? Abych tomu více neuškodil nez pomohl...
Žlutý trávník, 12.4.2015
Dobrý den. Travní směs mám Rekreační tmavá VV4/3. Složení je: Jilek vytrvalý, Kostřava červená, Kostřava ovčí a Lipnice luční. Minulý rok jsem to měl taky ale méně ale v létě krásně sytě zelený.
Žlutý trávník, 11.4.2015 Obsahuje fotku
Dobrý den. Tak přikládám foto trávníku ted na jaře. Nevím jestli přes zimu nějak zmrznul ale je na něj smutný pohled. Jako by byl spálený nebo zmrznuty je to možné? V týdnu jsem vertikuloval a hnojil. Pomůže to nebo to prostě časem vše zezelená?... celý příspěvek >
Žlutý trávník, 2.1.2015 Obsahuje fotku
Dobrý den. Opět mi na zimu zezloutlk trávník. Není to tedy po cele zahradě ale tak z půlky my zežloutl. Přikládám foto. To samý se mi stalo minulý rok. Na jaře ale opět pěkně zezelená. Nevíte proč? Děkuji
Cipřišek zlatý, 20.10.2014 Obsahuje fotku
foto
Cipřišek zlatý, 20.10.2014
Dobrý den. Rok máme na zahradě zasazený Cipřišek a na jaře se mu udělali takové bulky na koncich viz. foto. Nevim jestli je to nemoc nobo je to normální. Díky
Zelené dno bazénu, 19.10.2014
Dobrý den. Máme třetím rokem bazen o velikosti 6*3*1,5m v zemi se zastřešením. Dva roky byla voda pohode jen jsme dávali tablety 5v1 a vše bylo bez problému. Tenhle rok jsem v srpnu měli takovou rodinou oslavičku kde se vystřídalo velké množství lidí... celý příspěvek >
Stříhání tůjí, 18.10.2014
Dobrý den. Nevíte prosím vás jak se pohybuje cena za stříhání tůjí? Nebo jak si to firmy počítají? Dííky moc
Málo zakořeněná tráva, 10.10.2014 Obsahuje fotku
A takhle to vypadá u toho obrubníku. Přijde mi to že to spíše nějaký uhnělý nebo tak něco a málo zakořeněný.
Málo zakořeněná tráva, 10.10.2014 Obsahuje fotku
Tak přikládám foto. Tak takhle vypadá trávník tam kde je méně toho sluníčka a a je vlhko.
Málo zakořeněná tráva, 9.10.2014
Dobrý den.  Je to už rok co jsme zaseli trávník. Po cele zahradě je krásně hustý jen na jednom místě je řídký a málo zakořeněný. je tam celkem málo sluníčka a dost mokrá půda ale trávník je zelený. Dá se to nějak zlepšit? Potom mám jěště... celý příspěvek >
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika