Příspěvky uživatele - 33.3

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Pepino jak vedet vedet vedei jak pestovat, 3.4.2017
zdavim potreboval bych vedet  jak pestovat pepino ted na jare zatim je v nevytapenem skeniku dekuji za kazdou odpoved
Okurky nakladačky, 3.4.2017
zdravim    okurky nakladacky jsou dva druhy   hladke nebo hrube hladke se hodi do teplejsich hrube do chadnejsi ch oblasti pri zavarovani jsou hrube okurky krupavejsi    nakladacky vysadte na zahon  ... celý příspěvek >
Vinaři z okolí Frýdku-Místku, 3.4.2017
zdavim ktere stolni odrudy byste mi doporucil nadmorska vyska 300m   plus minimalni nebo zadny postrik a jakou vzdalenost doporucujete dekuji za odpoved
Balkon, 3.4.2017
zdravim potreboval bych poradit jakym lepidlem nebo tmelem přilepit ohnuty pozinkovany plech 5x 5vm k betonu ktery by byl jeste prisroubovan z boku srouby aby nezatikala voda mezi plechem a betonem jedna se o balkon     dekuji za... celý příspěvek >
Sázení brambor po staronovém způsobu, 17.3.2017
ja nepsal ze bude 6kg brambor to vy,  ale 6kusu bude urcite
Sázení brambor po staronovém způsobu, 17.3.2017
na odrude nezalezi ja sadim rane nebo velmi rane    sadim 2 pytle mam to pro svoji zabavu proc se brambory prihrnuji. to same je v pytli cim vic dosypavate tim vic nat tvori patra    nemuzete pocitat ze budete mit... celý příspěvek >
Sázení brambor po staronovém způsobu, 16.3.2017
ja sadim brambory do igelitoveho pytle rohy ustrihnu sroluji pytel na vysku 30cm dam doby kompost a doprostred zatlacim bramboru jak zacne brambora rust odroluju pytelo10cm nahoru a dosypu kompostem a tak pokracuji az do konce   v pytli... celý příspěvek >
Sazenice revy stolni, 3.3.2017
 odrudy kodrjanka, rimsky, muskat italia.   jsem zacatecnik nevim jake vedeni by bylo vhodne   nevim cojeRH vedeni     bude to nasazeno u kamene zidky vysoke2.5m a delka 7 m 30cm od zdi natazene draty... celý příspěvek >
Sazenice revy stolni, 3.3.2017
zdravim koupil jsem 5 sazeni stolniho vina roubovaneho potrebuj poradit jak daleko od sebe zasadit   80 cm od sebe se mi zda moc nahusto co mi poradite
Potřebuji tip na dobrou švestku, 3.3.2017
jestli ji budete pouzivat na paleni kvasu tak bych doporucil lipnicka svestka ma velkou cukernatost  prodava zahradnictvi chovanec
Sazenice revy stolni, 26.2.2017
dobry den potrebuji poradit chci si koupit 5 sazenic vine revy stolni a ted nevim jestli klasiku semenou nebo   ted moderni bez semenou   nebo kterou byste mi doporucili jsem ze stredni moravy      dekuji... celý příspěvek >
Vysev semen cibule, 24.2.2017
dobry den potreboval bych poradit jak hluboko vyset semena cibule nekde pisou 3mm jinde zas 2.5cm tak nevim jak hluboko dekuji za odpoved
Papriky pro 2017, 18.2.2017
dekuji za napad    a kolik watu musi mit topna folie
Papriky pro 2017, 18.2.2017
dobry den chci se zeptat kde se da sehnat vytapeny truhlik nikde na internetu jsem to nevidel. nebo jste si ho vyrobil nebo jestli se da udelat doma dekuji za odpoved
Jak ostříhat kiwi?, 18.2.2017
a tak kdy strihat kiwi zacatkem brezna uz je pozde    vina reva se striha v obdobi vegetacniho klidu    kiwi a vina reva jsou podobne na strihani
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika