|
Pepino jak vedet vedet vedei jak pestovat, 3.4.2017 zdavim potreboval bych vedet jak pestovat pepino ted na jare zatim je v nevytapenem skeniku dekuji za kazdou odpoved |
 |
Okurky nakladačky, 3.4.2017 zdravim okurky nakladacky jsou dva druhy hladke nebo hrube hladke se hodi do teplejsich hrube do chadnejsi ch oblasti pri zavarovani jsou hrube okurky krupavejsi nakladacky vysadte na zahon ... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Vinaři z okolí Frýdku-Místku, 3.4.2017 zdavim ktere stolni odrudy byste mi doporucil nadmorska vyska 300m plus minimalni nebo zadny postrik a jakou vzdalenost doporucujete dekuji za odpoved |
 |
Balkon, 3.4.2017 zdravim potreboval bych poradit jakym lepidlem nebo tmelem přilepit ohnuty pozinkovany plech 5x 5vm k betonu ktery by byl jeste prisroubovan z boku srouby aby nezatikala voda mezi plechem a betonem jedna se o balkon dekuji za... celý příspěvek > |
 |
Sázení brambor po staronovém způsobu, 17.3.2017 ja nepsal ze bude 6kg brambor to vy, ale 6kusu bude urcite |
 |
Sázení brambor po staronovém způsobu, 17.3.2017 na odrude nezalezi ja sadim rane nebo velmi rane sadim 2 pytle mam to pro svoji zabavu proc se brambory prihrnuji. to same je v pytli cim vic dosypavate tim vic nat tvori patra nemuzete pocitat ze budete mit... celý příspěvek > |
 |
Sázení brambor po staronovém způsobu, 16.3.2017 ja sadim brambory do igelitoveho pytle rohy ustrihnu sroluji pytel na vysku 30cm dam doby kompost a doprostred zatlacim bramboru jak zacne brambora rust odroluju pytelo10cm nahoru a dosypu kompostem a tak pokracuji az do konce v pytli... celý příspěvek > |
 |
Sazenice revy stolni, 3.3.2017 odrudy kodrjanka, rimsky, muskat italia. jsem zacatecnik nevim jake vedeni by bylo vhodne nevim cojeRH vedeni bude to nasazeno u kamene zidky vysoke2.5m a delka 7 m 30cm od zdi natazene draty... celý příspěvek > |
 |
Sazenice revy stolni, 3.3.2017 zdravim koupil jsem 5 sazeni stolniho vina roubovaneho potrebuj poradit jak daleko od sebe zasadit 80 cm od sebe se mi zda moc nahusto co mi poradite |
 |
Potřebuji tip na dobrou švestku, 3.3.2017 jestli ji budete pouzivat na paleni kvasu tak bych doporucil lipnicka svestka ma velkou cukernatost prodava zahradnictvi chovanec |
 |
|
 |
Sazenice revy stolni, 26.2.2017 dobry den potrebuji poradit chci si koupit 5 sazenic vine revy stolni a ted nevim jestli klasiku semenou nebo ted moderni bez semenou nebo kterou byste mi doporucili jsem ze stredni moravy dekuji... celý příspěvek > |
 |
Vysev semen cibule, 24.2.2017 dobry den potreboval bych poradit jak hluboko vyset semena cibule nekde pisou 3mm jinde zas 2.5cm tak nevim jak hluboko dekuji za odpoved |
 |
Papriky pro 2017, 18.2.2017 dekuji za napad a kolik watu musi mit topna folie |
 |
Papriky pro 2017, 18.2.2017 dobry den chci se zeptat kde se da sehnat vytapeny truhlik nikde na internetu jsem to nevidel. nebo jste si ho vyrobil nebo jestli se da udelat doma dekuji za odpoved |
 |
Jak ostříhat kiwi?, 18.2.2017 a tak kdy strihat kiwi zacatkem brezna uz je pozde vina reva se striha v obdobi vegetacniho klidu kiwi a vina reva jsou podobne na strihani |
 |