Příspěvky uživatele - 25.139

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Sloupovité jabloně, 17.9.2017
Dobrý den, jaké plody má ten Sonet? Jsou žluté už při sběru? Hledám nějakou sloupovitou odrůdu se žlutými plody. Děkuji MOC za zprávu E.
Sloupovité jabloně - žlutoplodé, 15.9.2017
Můžete mi prosím potvrdit z osobní zkušenosti že Sonet opravdu dozraje na stromku ve žluté jablko? Dííííky moc. Žádnou jinou odrůdu jsem bohužel nenašla... Pěkný den E.
Sloupovité jabloně - žlutoplodé, 15.9.2017
Moc děkuji. Jde mi právě o ty osobní zkušenosti. Koukala jsem na různé stránky a oni se ty informace docela liší... pro někoho to je už zelená pro někoho žlutá :-). Zelené odrůdy už právě máme tak bych ráda ty opravdu echt žluté... co dozrají ve... celý příspěvek >
Sloupovité jabloně - žlutoplodé, 15.9.2017
A co odrůda SONET nebo GOLDLANE??? Ráda bych opravdu čistě žluté plody...  Tu Lambadu nemůžu nikde najít. Díky
Sloupovité jabloně - žlutoplodé, 15.9.2017
Prosím o doporučení "místních :-)" odborníků jakou odrůdu žlutoplodé jabloně si máme pořídit. Mám už doma několik sloupovitých stromů (zelené i červené plody) a ráda bych zkusila i ty žluté :-) ale nevím si rady. MOC děkuji a přeji krásný den E.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika